Звездни компромати - Декември'19

• 233 365
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 055
Тоци доста хляб има да изяде, докато стигне рускинята Stuck Out Tongue Winking Eye
Рускинята почива в Малдиви, облича се с шанели, вютони и т.н, чехлите ѝ са по-нормални, има някакви мускули на краката, а не е мекица като мисис Батинкова, мъжът ѝ има плочки на корема, а не е объл като г-н Тоцин Joy

# 2 056
Това можеше да бъде Антония Петрова, ако беше останала с Бередин - бугати, Жорж пети, бъркин... Но сега е в нашенски мащаб - Гърция, Египет, Банско...

# 2 057

Горкото дете не разбра, че има родители...

# 2 058
  • Пловдив
Това можеше да бъде Антония Петрова, ако беше останала с Бередин - бугати, Жорж пети, бъркин... Но сега е в нашенски мащаб - Гърция, Египет, Банско...
То Банско такива цени праскат все едно си във Вал д'Изер или Кортина д'Ампецо. Не се шегувам.

Чудя се на какво отгоре, ама нали са наблизо и плащам на Боровец и Пампорово. Плащам и скърцам със зъби.

# 2 059
  • София
В случая с Блаткови - май е по-добре за детето... Златка все повече прилича на Есмер!

# 2 060
То Банско такива цени праскат все едно си във Вал д'Изер или Кортина д'Ампецо. Не се шегувам.

Тя извън сезона беше в Банско, на евтиното на правиха прощъпулника на бести. А можеше да изчака два месеца и да го отпразнува едновременно с вземането на СУМПС от първородния - щеше така хубаво да се падне в най-скъпия период.

# 2 061
Много удобна причина да напуснеш майката на двете ти деца - следродилна депресия. Руши го имах за по-свестен и отговорен. Жалко.

# 2 062
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това не е ли ужасно стара "новина" ?

# 2 063
И аз гледах Жени Марчева, също мисля че е бременна. То иначе... голямо ядене ще да е паднало Joy
Явно и тук ще е до мъжко Simple Smile

# 2 064
И аз гледах Жени Марчева, също мисля че е бременна. То иначе... голямо ядене ще да е паднало Joy
Дано,за да ни освободи за известно време от досадното си присъствие

# 2 065
Зетят на Ивайло Караньотов е зарязал дъщеря му Карина заради изневяра с оператор от БНТ.

# 2 066
Златка е на БоровеСт! Laughing

# 2 067
Зетят на Ивайло Караньотов е зарязал дъщеря му Карина заради изневяра с оператор от БНТ.
Ко ? Оператор?!

# 2 068
  • софия
Ееееее, че сте и вие! И операторите са хора, някои от тях са сеХи. За забавление друго не трябва.

# 2 069
Кой с кого изневерил, че така написано разбирам зетя с оператора😊

Общи условия

Активация на акаунт