Звездни компромати - Декември'19

• 233 388
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 100
Евала на Светлето, че имА куража да си му го каже право в очите на Хррриси Joy
Всичко е точно, човека е широоко скроен и отдолу е отговорил със сърчица Grinning
Или просто и той не блести с много интелект и не е разбрал смисъла на написаното от нея, не че и тя е искала да напише точно това, което е написала....Joy

# 2 101
Дека са ти пръстените, ма 😂😂😂

# 2 102
Спокойно може да ги обърка човек с цигански катун. Joy
Скрит текст:
Цигански катун, ама в частен самолет. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 103
На Гала лицето е пластмасово като от Алиекспрес. Досега не видях някоя жена с филър, чието лице да не стои или като гумен козунак, или като пластмасов козунак. Гала по едно време хубаво беше стопирала времето, обаче явно е бил временен ефект.

Иначе дали тялото на една жена ще изглежда добре на 60 зависи изцяло от волята на една жена на 60. Просто на повечето жени на 60 не им е приоритет тялото. Който иска супертяло - може да си го има с тренировки и на 20, и на 70. Иначе аз на 60 бих искала да си пия коктейлчето на някое круизче и хич да не ми пука за целулита ми.

# 2 104
  • Mediterraneo
Сигурно бибероните им са минимум със Сваровски инкрустирани.

# 2 105
Преди няколко поста имаше снимка на Топузакова. Тази жена има ли някакви психически проблеми? Погледът й е...малко депресарско налуден....

# 2 106
Погледът на Топузакова е празен е като на всеки човек без мозък.

# 2 107
  • София
Като ги гледам на снимката, направо са се издули от ботокс лелките.

# 2 108
  • Viena
Доста, доста. Гала каза, че си е слагала само малко преди две години. 😂 😂 😂 😂 И ползва само нейната козметика де. 😁 😂

# 2 109
Като ги гледам на снимката, направо са се издули от ботокс лелките.

Ти сигурно си на 20 и затова са ти лелки, но пьк ботокса много го разбираш, след като от тази снимка разбра, че са се издули от него.
Hа нас не може да ни се угоди, като е отпуснат и набрьчкан някой ( за когото е нормално да е, за вьзрастта си) сме потресени, ако пьк не е, защото има корекции-пак сме потресени.

Козметиката на Гала, не е лоша изобщо, като сьставки сьщо. Гала тренира от много години , тялото и за мен е супер.

# 2 110
  • София
И аз съм лелка.
Ако не са се издули от ботокс, значи е от ядене или пиене. Но са се издули и се вижда с просто око. Дори естествените линии ги няма.
Не знам дали си потресена, аз не се потрисам от лелки с ботокс. Сега предлагам да ми кажеш, че аз съм сбръчкана и отпусната лелка и им завиждам.

# 2 111
  • Viena
Точно Гала е казвала, че не тренира въобще.Мнооого рядко, тя е слаба и само диети спазва. Но, ако ползва нейната си козметика, ще се пробвам за космонавт. 😂

# 2 112
Нямам представа как изглеждаш, нито ме интересува. Не знаеш от какво са се "издули", но пьк някой друг грозен коментар не пречи

За тренировките на Гала, аз няколко пьти в предаването преди години сьм чувала да казва, че след като приключат отива на тренировка.

# 2 113
  • София
Не ги ли виждаш, че са подпухнали? По-скоро толкова са им изгладени и тунинговани лицата, че изглеждат подпухнали. Това не е нормално. На снимката има една-две по-млади жени и разликата съвсем се вижда.
Гала и всички покрай нея приказват това, за което им се плаща. Ако в момента им се плаща от някой фитнес-център, значи ходят на фитнес. Ако им се плаща от някоя еко-био-линия за отслабване  или витамини - значи всичко е от природната и начина на живот. На тези и на една дума не им вярвам.

# 2 114
На снимката сигурно има само 1-2 без корекции. На другите им личи от километри.

Общи условия

Активация на акаунт