Звездни компромати - Декември'19

• 233 385
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 130
Тия екзотични вируси могат да са много опасни.
Ако помните Роро, беше след ББ някъде на екзотично място май с Гло, паднал във водата и оттам не успяха да го спасят.

Коремният тиф не е екзотичен вирус, причината е замърсена вода. Бил е много разпространен и в Европа преди изграждането на канализации.

За останалото си права - мисля, че на о. Бали беше Роро.

# 2 131
Карина май и от Пипито ми е по-грозна. Не знам това съпругът или любовникът е, но....и той е зле  Mr. Green

# 2 132
  • Пловдив
Роро почина от денга всъщност. Няма общо с водата, в която беше се навъргалял. Имам опасения, че не са разбрали веднага тук от какво точно се е заразил, чак като почина установиха вируса. Плюс, явно му е бил отслабен организма заради твърде здравословния начин на живот, който е водил последно време. Както и да е, отиде си млад човека.

# 2 133
# 2 134
Роро почина от денга всъщност. Няма общо с водата, в която беше се навъргалял. Имам опасения, че не са разбрали веднага тук от какво точно се е заразил, чак като почина установиха вируса. Плюс, явно му е бил отслабен организма заради твърде здравословния начин на живот, който е водил последно време. Както и да е, отиде си млад човека.

Официалната причина от болницата беше за някаква пневмония.

# 2 135
Сега се зачетох- двустранна пневмония с усложнения и полиорганна недостатъчност.

# 2 136
# 2 137
Това, което е обула тя не са ли мъжки слипове?

# 2 138
  • Viena
На Ники, с подплънки. 😂 😂 😂 😂

# 2 139
Много са ми смешни тоз пишман футболист и късокраката Найлонка. Ако бяха някви успели хора, да им преглътнеш приумиците...пък то......само позиране, братче.

# 2 140
Може в бързината да са си разменили гащята и той да е с нейните. Trollface

# 2 141
Дай боже всекиму да е такава мис баба Wink
https://www.instagram.com/p/B6qm8hGJOE1/?igshid=1mrtwhnpyjnnn

# 2 142
Да, ама всеки извади козметика с името си. А аз коя да ползвам?

# 2 143
Баба Дони е ползвала програмата на Андреа.

# 2 144
Да, ама всеки извади козметика с името си. А аз коя да ползвам?
Освен всички да си направим по една козметична линия. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт