Звездни компромати - Декември'19

• 233 348
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 175
Скрит текст:
Гледам по телевизията "журналистката" Калина Паскалева.
Е, няма такава куха лейка! Като оставим настрана устата-вагина, тази жена не може две последователни и свързани мисли да върже. Изключително тъпо същество. Изобщо не разбираше, в повечето случаи, какво точно я питат, но иначе си е татуирала координатите на Кербала, толкова се била впечатлила. Даже я бъркали с Анджелина Джоли, щото и Джолито била ходила в Ирак.
 Искрено съчувствам на водещата, такова измъчено интервю.....

А беше пиар на един известен хотел
Ясно как са я назначили,  значи 😐

Не беше на целия хотел, а на някакъв клуб в него Candy, който и да ходи там...
Хм, почти съм сигурна, че се изказваше по повод изкоренените овошки в бившия японски хотел

# 2 176
  • София
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/12/04/2663390_v_sumatohata_ … la_precuftiaha_v/
Беше ПР на хотела, сега може и да не е.

# 2 177
  • Viena
ПР е на 19 хотела, и на 6 мотела. 😂 😂 😂

# 2 178
Мариа Силвестър е писала в инстаграм, че са й открили инсулинова резистентност, ввно в отговор на жълти статии, че е напълняла много и че вероятно е бременна.

# 2 179
АКо е истина, поне няма да ѝ се налага да "съчинява" фалшиви снимки като Андрея...Казала си е каквото има да казва и край. Дано е жива и здрава. Има начини да го държи под контрол и да се радва на живота.

# 2 180
  • Dope Reach
В огледалото образът е съвсем различен. Wink

Скрит текст:

# 2 181
То двете й очи са съвсем различни, какво остава за огледалото Grinning

# 2 182
  • софия
31 Декември
Anthony Hopkins , 82    Cupid
Скрит текст:
Alex Ferguson, 78  /човекът, който ме накара да заобичам футбола и да се наслаждавам на играта/
Скрит текст:
Ben Kingsley , 76  Yellow Heart
Скрит текст:
Taylor Hackford , 75
Скрит текст:
Tim Matheson , 72 /страхотен актьор и още по-добър режисьор/
Скрит текст:
James Remar , 66
Скрит текст:
Bebe Neuwirth , 61  /гледах на запис нейно изпълнение на бродуей....взриви залата/
Скрит текст:
Val Kilmer , 60  /срамота..../
Скрит текст:
Nicholas Sparks , 54
Скрит текст:
Joey McIntyre , 47
Скрит текст:
PSY , 42
Скрит текст:
Erich Bergen , 34
Скрит текст:
Ана Пападопулу , 41
Скрит текст:

# 2 183
Зайче, предполагам знаеш, че Вал Килмър има трахеостомия, дано има дни и късмет, въпреки вида си. Тежко е, когато секс символ заприлича на руина, но...живот.

# 2 184
  • София
Най- големият ми любимец Антъни Хопкинс, да е жив и здрав! Да ни радва с още хубави филми.

# 2 185
Да Вал Килмър, болен е човекът.
Антъни, любимец мой, да в жив и здрав дълги години.

# 2 186
Сър Алекс би бил страхотен дядо Коледа. 😜 😘

# 2 187
  • Rock & Roll feeling ...
Кактусче, дръж се душа, ако на нейните години имам такова тяло ще те бомбандирам с мои снимки, няма не искаш, няма недей, щи пращам😂😂🤣🤪🤭
Куче с кокал плашиш Ти си в пъти по-яка от дъщерите й, да си жива и здрава на нейните години ще си в пъти по-яка и от нея.
Намирам за много чаровен начина по който общуваш, дори когато мнението/ вкусът на другия не съвпада с твоя 

Още плажни снимки от Мидълтън  фемили:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

И малко плажни снимки от Але Амброс/зио:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 188
Кактус, няма ли да коментираш тялото на Александра? Все пак с него си изкарва парите за разлика от баба Мидълтън.

# 2 189
  • Rock & Roll feeling ...
Кактус, няма ли да коментираш тялото на Александра? Все пак с него си изкарва парите за разлика от баба Мидълтън.
Коментирала съм го многократно в темата. Просто  ни спестих последващи страници към коментарите ми и за Але и за губерчето на брат Мидълтън, примерно : ))

Общи условия

Активация на акаунт