Звездни компромати - Декември'19

• 233 346
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 190
Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue
Кактусче, дръж се душа, ако на нейните години имам такова тяло ще те бомбандирам с мои снимки, няма не искаш, няма недей, щи пращам😂😂🤣🤪🤭
Куче с кокал плашиш Ти си в пъти по-яка от дъщерите й, да си жива и здрава на нейните години ще си в пъти по-яка и от нея.
Намирам за много чаровен начина по който общуваш, дори когато мнението/ вкусът на другия не съвпада с твоя 

Още плажни снимки от Мидълтън  фемили:

Скрит текст:

Какво има  тук в джобчето, Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 191
Леля Ванчи кУтО робот или тенекиения човек😂🤪🤭

https://www.instagram.com/p/B6ulE3sliFa/?igshid=3wtca4pqdaoc

Владо Пенев две снимки с 11 години разлика, ами личат си му...

https://www.instagram.com/p/B6uHsh_j3OA/?igshid=16bbym8devn4t

Венци, Бестито и малката Агуая 😅която е станала на годинка:
https://www.instagram.com/p/B6tNM2oJy6U/?igshid=iag6r5yyeana

Малкоданска, визуално нещо не ми допадаше, твърде озъбена в напън да е все усмихната, но вчера и гледах в Тубата интервю с Мон Дьо и ми стана симпатична, държеше се мило, естествено.
Което показва, че понякога “в движение” са по- симпатични хората отколкото на нарочни снимки.

https://www.instagram.com/p/B6tS6OzJhR1/?igshid=hjxlb8bp0szc

На Алето краката са по- къси от торса или равни, не е лоша жената ма ангел на ВС?! Набедена раУта:)))

# 2 192
# 2 193
Мидълтънови са като всяко английско/западно/ семейство, идващо в Слънчев бряг. 
Плажуват си, плуват си и са в мир със себе си. Ама тук имало малко кожа, там малко сланинка - ами човешки същества сме, не роботи. Освен българските и руските кифли, не съм забелязала другите да се вживяват толкова много в манекенския си вид на плажа.
Нормалното тяло и поведение е това на Карол Мидълтън. Ненормално е поведението на Андреа и Ваня Червенкова.

п.с. Кактусче, постът ми не е към теб. По принцип е.
Забелязала съм, че много българки (а във форума е имало големи теми по този повод) се срамуват да отидат на плаж основно заради тялото си и одумването, което ще отнесат. А след раждане се забулват направо. В последните години Инстаграм и филтрите тотално промениха играта. Дори в тази тема масово се приема, че бръмчалките изглеждат по този начин, по който се презентират в Инста...

Реалният свят е друг. Наслаждавайте му се! Един ден всяко тяло и лице се скапват, но остават хубавите спомени и емоции!  Весело посрещане на Новата Година! Simple Smile

# 2 194
Аня Пенчева  и Ивайло Караньотов при Гала

Завършен простак! Жена му само му мяташе лоши погледи. Как я злепоставя

# 2 195
Сещам се, преди години Пипи разказваше, как се е прибрала в голямото междучасия да прави закуска и кафе на мама.

# 2 196
Аз пък помня едно старо интервю на Аня, в което разказваше как всяка сутрин ставала в 5 часа, за да прави закуска на децата. Склонна съм да вярвам на Петя.

# 2 197
  • софия
Пенчева и Караньотов са се намерили, един за друг са.

# 2 198
  • Rock & Roll feeling ...
Не знам, Мъдълтънови дали са като всяко английско семейство, но не крия, че не са ми симпатични.
Списвах в един английски форум преди години. Имаше хора, които разказваха неща от кухнята, част от които в последствие се потвърдиха и от медиите.
Мнението ми за  Керъл от всичко на което съм се натъквала е, че е една дисциплинирана, но манипулативна жена, занимаваща с езотерика ( което само по себе си не вещае голям мир със себе си ) .
Може би това, че не ми допада като човек засилва и липсата ми на симпатия към нейната визия ( без кореспонденция с възрастта ) и излъчването й.

Що се отнася до коментара ми,
Скрит текст:
който е обект на коментари толкова страници - първо показаните снимки за мен изцяло изпълват съдържимото на заглавието на темата - папарашки снимки, показващи неперфектността на известни личности. Второ, беше направен в контекста на това,че са популярни и знаят,че всяко тяхно публично движение ще бъде заснето и показано на света. И точно в този контекст на мен ми е по-очарователно, когато човек гледа да прикрие някакви несъвършенства, отколкото да не му пука от тях.  Разбирам,че това за по-голяма част от списващите тук е глупаво, излишно или нелепо, но това е моето мнение и отношение ( не само към популярните личности, но и към мен и моите близки меря със същия аршин ).
Андреа,Червенкова и пр. , те тотално са изгубили връзка с кораба майка и ако трябва да ги вкарам в съпоставка то би било нещо такова - : кое е по-добре, да си психично болен или непукист :

Нищо лично към никого, нито съм искала да засегна някого.

На няколко пъти съм хващала Аня Пенчева така да коментира връзката си с Диков, сякаш й е бил първия.
Спря обаче, откакто се разчу за аферата й с Данаилов.

# 2 199
Една връзка, заради която Данаилов е бил пред развод, афера ли е? Thinking

# 2 200
  • Пловдив
Интервюто при Гала беше пълна пародия.

# 2 201
# 2 202
  • Rock & Roll feeling ...
Една връзка, заради която Данаилов е бил пред развод, афера ли е? Thinking
Голяма разтърсваща любов, при която тя не е знаела дори,че е женен ( ?! ) , а той я е оставил все пак, защото "важно е кой ти пере гащите".

# 2 203
Завършени простаци - Аня и Иво!

# 2 204
Моника да не се снима в някой филм за възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт