Лакове за нокти - 133

• 36 971
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Джасте, на живо е наистина грозно, утре ще го трия. За първи път взимах лакове на тази марка. Иначе брокатът седи красиво върху черно, признавам си. За фона нямам избор, Ади живее отгоре ми Grinning

# 196
Може ли да ми препоръчате някой топ лак на водна основа? Аз изобщо не знам кои са такива де. Иии благодаря Simple Smile

Пени, Есенс имаха топ на водна основа. Не знам дали още го има. Бяха го пуснали заедно с металически пудри, от които се разочаровах. Хич не бяха металически, а просто ситен брокат.

# 197
За фона нямам избор, Ади живее отгоре ми Grinning

Покажи го тоя 'фон" в цял ръст, моля те Yellow Heart

Аз много се забавлявам с този термо лак, много ми е смешно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
Може ли да ми препоръчате някой топ лак на водна основа? Аз изобщо не знам кои са такива де. Иии благодаря Simple Smile

Пени, Есенс имаха топ на водна основа. Не знам дали още го има. Бяха го пуснали заедно с металически пудри, от които се разочаровах. Хич не бяха металически, а просто ситен брокат.
На мен точно за такава пудра ми трябва. Моята не е на Есенс обаче. Като я нанеса седи прекрасно, но сложа ли топ лак и всичко приключва. Благодаря, ще потърся и дано открия Simple Smile

# 199
# 200
Норагами, и аз искам "фона" в цял ръст Heart Имахме такова сивушче и знам колко прекрасни муцунки имат Blush
Вълничката май е пристрастна към сивушчетата... Sunglasses
Арабеск, много ти е хубав коледния маникюр  Heart
Адисън, много сладко пингвинче, браво Heart Eyes
Маме, съвсем коледен маникюр Heart Eyes Тези лакове засъхват ли с гел ефект ако са без топ? Аз поне така разбирам Gelly look...  Grinning

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 15:26 от dolce miele

# 201
Арабеск, много готино.
Аз днес си пощраках Bowtie

Скрит текст:

# 202
Показвам уличникa. И той е лаков фен - търкаля ги Grinning
Скрит текст:

# 203
Dolce Jelly look... Има се в предвид ефект желе... И наистина е като желе, но доста добре покрива, много хубаво се нанася и е мнооого невероятно червено!!! Засъхва доста добре, аз не търпя бавно съхнещо лакове... С топ лак става чуден!
Lemy ноктите ти са супер яки, а лака е уникален

# 204
Ах, какво пухкаво сладурче! Heart
Леми, аз съм съгласна твоите нокти и на още снимки да ги гледам! Heart Eyes Супер цвят...

# 205
Ох, Адииии! Само да ми паднеш веднъж, така ще те мачка леля ти Арче! Ама тая зла Нора като живее на другия край на София ще те гледам само на снимки 😭

Леми, красота! Все се чудя как се разбираш с тия тънки четки, но явно се обичате.

# 206
Топъл,топъл.Май тази година ще я приключа с Avon.Пясъчен Avon,catrice

# 207
Момичета, радвам се, че споделяте моите чувства към един от любимците ми Blush
Ариа, тъкмо мислех да напиша, че този лак е саморазливен. По принцип все се омазвам с тъмните лакове, но този сам се намаза, аз само държах четката Bowtie
Иначе много са ми удобни техните четки, и дължината, и дебелината на дръжката и гъстотата на лаковете.
Лилипан, много са красиви тези ваденки.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 19:01 от Lemy

# 208
Леми, много красив и мой цвят! Половината ми лакове са в тази гама.  Майсторско изпълнение Animal Cat
А котето... само да ми падне Animal Heart Eyes Cat

# 209
  • В полите на Пирин планина
Ето нов маникюр с нови лакове:

Общи условия

Активация на акаунт