Лакове за нокти - 133

• 36 961
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Тъмно синьо перлен и златен брокат от мен.

# 226
Нещо неутрално от мен, тъй като ще пътувам за няколко дни и ако нещо се олюпи да не личи много Grinning

# 227
Много приятно и нежно.

# 228
  • София
Тъмно синьо перлен и златен брокат от мен.

Надявам се да приемеш добронамерен съвет да почистваш кожичките от лака по тях. Ще подобри резултата.

# 229
Да,опитвам се доколкото мога.
Приемам съвета,ако знаеш как да става още по -лесно,моля сподели...

# 230
  • София
Знам, че се ползват четки за почистване или тампончета, лично аз се опитвам да внимавам, нямам специална рецепта, просто многогодишна практика Wink

# 231
  • София
На снимките си виждам кусури, но нЕам нерви да се коригирам сега

# 232

Днес, благодарение на Арабеск, се сдобих с тези интересни нещица! Heart Eyes Арабеск, благодаря Hug

# 233
Няма защо Heart
Чакам да ги видя в действие, че аз такова нещо не мога да си причиня на нервите Joy

# 234

https://www.instagram.com/p/B54f719AoJy/?igshid=1695uw6r1ypjb
Oriflame-33939-Ch. Glitter
Декорация ваденки и печат

# 235
Juls 18, с теб май сме се наговорили Grinning И при ме на снимка се виждат несъвършенствата, ама не меръзи да преправям Stuck Out Tongue Не знам какво става с моите нокти напоследък. Толкова хубави бяха, а сега като е почнало едно лющене Sad Какво ли не пробвах - от Мавала и Микросел до Перфект Sad И нищо. И витамини Геритамин пия и уж имаше ефект, но напоследък не го виждам. Подозирам, че сама съм си виновна, тъй като пиля в двете посоки, че все бързам Simple Smile Но пък винаги така съм ги пилила, но по - рядко Stuck Out Tongue Вчера ги занулих, че палеца на дясната ръка в ъгълчето беше като вестник Sad Пилих ги в една посока, пък ще видим.

# 236
С плоска четка за грим и лакочистител. Или не лакирай толкова близо до кожичките.

С какво си почиствате кожичките - клещи, или ножче? Преди това какво ползвате да ги омекотите? Аз ползвам ножче, но ги надъвква много гадно, а понякога си надрасквам и самия нокът, а нямам нерви за полиращи пили.

# 237
Танч, моите кожички не са проблемни- използвам ел. пила, но не всеки път, само като сметна, че е нужно и не ме мързи. Stuck Out Tongue Winking Eye През останалото време използвам пилинг, само избутвам, мажа с масло за нокти или крем за ръце. Ножици и клещи никога не съм ползвала...
Имам проблем със силиконовия печат. Не се отпечатва нищо... Cry С най-обикновен китайски (гумен, непрозрачен) се отпечатва добре, значи шаблоните са ок. Къде бъркам? Съвети?

# 238
С плоска четка за грим и лакочистител. Или не лакирай толкова близо до кожичките.

С какво си почиствате кожичките - клещи, или ножче? Преди това какво ползвате да ги омекотите? Аз ползвам ножче, но ги надъвква много гадно, а понякога си надрасквам и самия нокът, а нямам нерви за полиращи пили.

Танч, аз ползвам клещи за кожичките. Чистя лака, влизам да се къпя сутрин  и след това докато са влажни ги избутвам и стърчащото режа. После мажа целите нокти и кожички или с крем или с бебешко олио. Така ги оставям цял ден, и вечерта се лакирам като заспи щерката Simple Smile

# 239
Нещо свръх бързо и недоизпипано от мен.
Влюбена съм в тези два лака Heart Eyes

Картисчето има страхотен нежен синкав шимър.

Общи условия

Активация на акаунт