Лакове за нокти - 133

• 36 938
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Имат. Леми е показала Флормар например. Но най-лесно е да си направиш какъвто ти искаш цвят.

# 301
  • В полите на Пирин планина

# 302
Значииии, така да ми хареса този сандвич.. и аз ще пробвам, малко да се стабилизирам. Макар да нямам нокти, много ми се доноси червено, което издържа точно 2 дни.. но покрай хитринките които начуих от вас го замазах с един пясък 😆😆 .. та стана мазало.. интересно, че пясъка в шишето леко розовее, а на ноктите ми оранжавее.. 🤔

# 303
  • София
Момичета, големи красоти показвате. Аз намерих своята комбинация от основа и топ лак. За основа ползвам Seche, а за топ лак на snb long lasting. С тази комбинация лак на Сали Хенсън ми издържа 5 дни, а на A England Sant George10 дни. Иначе ми издържа макс ден. Ето ги, като съм го снимала днес.
Скрит текст:
А ето англичанина на друга форма на ноктите ми. Нямам идея коя фирма ми е по-добре, но за първи път имам толкова дълги нокти без да се чупят.
Скрит текст:

# 304
Миленка, тъкмо щях да пиша, че не съм те виждала с толкова дълги нокти Heart Eyes
И аз пускам моите и са пораснали, обаче нещо ме дразнят. Едно време не можех с къси, така бях свикнала, а сега дългите ми пречат Laughing Ако имам нерви ще ги изтърпя до Нова година.

# 305

Миленка, овалната е! Kissing Heart

Желета, сандвичи, абе вкусничко звучи Joy
Лита, честито!

# 306
  • Prismatica Aerie

# 307
Royal blue 💙 Този път участниците са BEL 53, GR Holographic 01 и BEL 84. 💎

# 308
Вълничке, много хубав.
Мацки, бях забравила какво е да си сложиш 5-6 слоя лакове и топове, ноктите ти стават бетон. За всички с меки и цепещи нокти, давайте на Понд или Сандвичи, няма да си ги познаете. Обаче, с тези пластове глитъри, без отлепваща база, не го виждам махането 😎

# 309
# 310
Мм, много ми хареса!

# 311
Момичета, преди време Миленка ни разказа за кутиите на Nailbox... Поръчах си зимната... Уникална е!!! Искате ли снимки, защото не знам дали всички искат да видят какво има ❤️❤️❤️

# 312
  • В полите на Пирин планина
Аз бих разгледала сники с удоволствие, МamaNaMiro! Simple Smile

# 313
Искаме! Давай да гледаме красоти!

# 314
Искаме, искаме! Grinning
Може ли да разясним и понд-а? Blush

PS. Ааа, понд са цветенцата на Lemy Bowtie

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 13:46 от Елмайра

Общи условия

Активация на акаунт