Лакове за нокти - 133

• 36 920
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ето го CND от кутията на nailbox. Много красив цвят е, със страхотен златист шимър, който за съжаление не успявам да хвана. На 2 дни е и вече се оголиха връхчетата, макар че аз се скапах от чистене и готвене тия дни.

# 391
# 392
  • София
.   Имам въпросче, дали мога да слагам лак върху тази терапия?

# 393
Ето го и моят сандвич. Смятам, че броката на Бел перфектно допълва Искрен. Малко се е отдръпнал топ лака, но вчера доста на бързо се лакирах.

Диди, очетата ми изтекоха ♥ толкова е красиво ♥ Може ли да кажеш как го направи тоя сандвич, че аз имам Искрен и почти същия брокат като на Бел, но при мен Искрен стои доста плътно и май няма да стане Sad

# 394
Миленка.... Лака е страхотен!!!

# 395
Джастето беше пуснала някакви точки и аз да не видя Grinning

# 396
Ммм, много са сладурски, Нори. Heart Eyes
Обичам точки.

# 397
Арабескче, точно 70 снимки на този лак съм направила Grinning Днес беше хубаво и слънчево времето и успях да го снимам.

Георгиева, сложих един слой база, тънък слой Искрен, брокат, тънък слой Искрен и три слоя GR Quick dry.

# 398
  • Кюстендил

Ето един😁😁😁 хладилен магнит. С този от кутията не се получи нищо, лака е  GR, но пробвах всички  от хладилника и само един беше ок.

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 22:22 от bubana11

# 399
  • София
Големи красоти, момичета.

# 400
bubana11, уаааау!!! Уникално се е получилооо. Моят жалък опит няма нищо общо с това което ти си показала. Браво. Направо ми идва да се направя отново, но с хладилен магнит Smiley

# 401
  • Стара Загора
Аз вчера украсих елхата и маникюра реших да декорирам тази вечер. А и имам малко време да нося подобни стикери, та се възползвам. 😊

# 402
Искрен още преди години Бижу откри, че става с него страхотен сандвич. Моля по-паметливите да ми припомнят с холо серията на Есенс ли го беше направила. Беше много много красиво.

# 403
Да, с розовия холограм на Есенс. Аз също  направих този сандвич. Точно за него се сетих когато купих броката на Бел.
Това се получи тогава при мен:

# 404
Милена, много е красив този CND.

Общи условия

Активация на акаунт