Лакове за нокти - 133

• 36 324
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз писах в темата за оплакването, но погледнете къде е цепнатината. Cold Sweat лепя, пиля и се моля да не се обели там където е тръгнал.

Скрит текст:

Ето без гел лака вече.... Вижда се и безименния как е тръгнал.

Просто не знам вече как да се справя. Дано израстне това и да се приключва.
Чудя се какъв лак да сложа за Нова Годин, да е поне малко празнично.

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 19:12 от Elena_of_Avalor

# 646
Аз не съм ходила при маникюристка за гел лак. Вкъщи си правих сама и хем се старах и ноктите ми се съсипаха. Все пак не съм ходила на курсове. Не бих повторила повече. Ако ще 100дни да издържа тоя гел лак. Първо ми е грозно израснал лак, второ ми омръзва на втората седмица да го гледам.
Аз си оправих ноктите с Микросел. Много съм доволна от него.

# 647
Не знам до каква степен е нормално да пари когато се изгражда нокът, обаче приятелката ми е плакала и едвам е издържала (а е бил само един нокът)...Маникюристката казала, че на никой друг не му се е случвало да му пари чак толкова и да го боли така.....

# 648
Според мен проблемът с гел лаковете идва основно от пиленето на ноктите. Нормално е след няколко ходения плочките да изтънеят и да се появи болка. А след това и цепене. На мен ми трябваха няколко месеца, за да се възстановя от 4-5 слагания на гел лак.
Чак се учудвам, че все още няма по-щадяща процедура за нанасяне и отстраняване на гел лак. Ок, издържа доста време. Но всичко останало е изключително примитивно- стържеш и киснеш в ацетон по 15 минути...

# 649
Реално най-щадящото е да се пили с борчето, но не до край - т.е. остава минимален слой, поне така твърдят. Но това означава гел, гел и пак гел. Кисненето в ацетон е ужас за ноктите (ми) също!

Чела съм темата за гел лака - девойките си имат много трикове и хитрини, като слагане на каре от нормален лак и/или разни отлепящи се бази и други подобни, които не зная в детайли и които минимизират травмирането на ноктите, но и често скъсяват времето на носене и маникюристките не ги ползват. Неоспорим факт е също, че гел-лаковете и съпътстващите ги продукти са високоалергизиращи, та и това е добре да се помни, особено от хора, които са склонни към подобни проблеми.

Иначе аз с удоволствие бих си ходила на маникюр всеки 2 седмици - при мен не се отлепя (ако е направен добре) и ноктите ми са изключително твърди и нечупливи докато гелът е върху тях. Но като не ми е опция си вися в темата и се уча да си правя сама ноктите, като ще е гарга да е рошава!

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 19:56 от Agent Provocateur

# 650
  • Стара Загора
Mama na Miro, от Германия е сета. Може в Пандата евентуално да го има. Додис нали и те зареждат по-редовно от преди. Blush

# 651
Аз слагам основно гел лак-в домашни условия. Никога не пиля отгоре, ползвам каре от нормален лак, редувам разтворимите и белещите бази, както и маркови лакове. Ноктите ми се цепят и чупят когато са без нищо отгоре. С обикновени лакове пожълтяват.

# 652

https://www.instagram.com/p/B6h6Am_AJiC/?igshid=1rtk2ehsklk3d
Весела Коледа на всички!! Здрава, плодородна и щастлива!!!
Лака е франкенполиш с оечати

# 653
  • на последния етаж
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави, споделени и благословени!
За празника днес избрах Golden rose wow! 51:

# 654
  • В полите на Пирин планина
На мен снощи ми дойде музата за нов маникюр:

# 655

При мен CND creative play издържа точно два дни, като на втория падна на големи люспи Rolling Eyes
Не съм сигурна, че новият маникюр много ми харесва, но да блещука Joy

Аз никога не съм разбирала трайното ползване на гел лакове - не понасям израснал лак, не ми харесва, че не мога да си го махна лесно сама, а и след няколко дни вече ми е омръзнал. За определени поводи може, но пък не знам дали си струва цената на съсипаните нокти и погълнатите отрови... Не е моето нещо.

# 656
Llums 30 + Perfect  191🎄🎄🎄

Crystal Noir, нямах проблеми с лака на Perfect, ще го видим и занапред как ще се държи 🤓

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 15:25 от Преслава ♋️

# 657
Ето го този коледен ILNP Christmas Cookie 🍪😋

https://www.instagram.com/p/B6goFu7A4fv/?igshid=11qlm48h04n2y

# 658
Само си споделям.... Завряла съм се аз в ДМ...боря се със себе си и желание да си взема топа на Римел... Като аз си имам, ползвала съм го не повече от 2-3 пъти... Но пуст страх да не се изчерпа.... 😂😂😂

# 659
Колко струва този топ? Grinning Лимитиран ли е?

Общи условия

Активация на акаунт