Лакове за нокти - 133

• 36 915
  • 733
  •   1
Отговори
# 345

Коледно от мен от тази сутрин. Нещо на дядо Коледа малко съм му съдрала шапката, но е поносимо. 🤣

# 346
# 347
https://www.instagram.com/p/B6DX8Y-D8Jt/?igshid=1iv8mt1f9wdke След два дена мъки - почти успях. Май този червен брокат ще е сезонен хит в темата Joy

Джастаааа, тези пуловери ваденки ли са? Heart Eyes

# 348
Даа, Арабескче. Аз даже се чудех как ли ще стоят на ноктите, ама те май добре се получиха. А имах само едно листче. За друг път ще знам. Бях си ги поръчала от някакъв Бг сайт миналата година.

На мен обаче ми се стори, че съм твърде синя и смених дизайна с беличко:

# 349
Джаста, и по двата начина много ми харесва! А белият брокат кой номер е, може ли снимка по-отблизо на шишенцето?
Арабеск, да, любимец ще е и има защо! Heart

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 22:01 от dolce miele

# 350
Долче, благодаря. Hug

Белия брокатен лак е Golden Rose Holiday, номер 70, доста прозира и затова го сложих върху бяла основа(бял лак тип крем на Twenty one, номер 30, марката на Лили). Инак е много нежен, с дребни, леко златисти частички и типично зимен.
Скрит текст:

# 351
С бяло повече ми харесва, по-нежно е станало Blush
Този Бел не го намирам из Лилитата в воя обсег Rolling Eyes Много добре изглежда.

# 352
Отивам да си търся пуловери в Али....

Този бял пясък май го няма вече или бъркам?

# 353
Този бял пясък май го няма вече или бъркам?
Отдавна са спрени тези пясъци на GR, сигурно има вече 2-3г. Любимите ми глитъри Jolly Jewels също са спрени, нищо интересно не пускат вече, аз и заради 2 дефектни лака от Color Expert серията им съвсем съм ги бойкотирала като марка.

# 354
Аз го бях намерила случайно в една квартална парфюмерийка. Ако го търсите, търсете по такива малки забутани магазинчета.

Дааа, с бяло стана доста ефектно, особено на живо.

# 355
И аз днес си купих червения брокат на Бел. Преди малко си направих "сандвич" с него и Искрен и ми харесва как се получи. Утре ще кача снимки.

# 356
На мен ми дойде котешкото око от Али, веднага се нацопах, нооо изобщо не може да се хване красотата.. утре ще пробвам на светло 😊

# 357
Гледах, мислих....и реших, че има нужда от снежоци 🤣😂 ❄️

# 358
  • София
Бенчита, какво си поръча - лак или магнит? Аз имам магнит от Али и лак на Ейвън, но не съм пробвала дали ще се получи.

# 359
Много обичам снежинки.
Пени, мн са ти хубави. Твоите ваденки ли са или рисувани.
Свършиха ми снежинките миналата година, а тази не успях да поръчам навреме, щот все в последния момент се сещам. Пък не ми се получават "ръчно". Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт