Спам тема (звънчета - звънкат, а главите - дрънкат) от 01.12 до 31.12

• 59 749
  • 5 477
  •   1
Отговори
# 210
  • Агент под прикритие
Добро утро!
Фрапантна разлика между вътре и вън. 10 градуса в гаража, -3 навън...
Е.... какво да се прави, дойде време да закопчея най-горното копче на ризата! Joy
Успешна седмица на всички!

# 211
Сссстуууууд! Излязох само по дънки (без чорапогащник) и ми замръзнаха кълките. Cold Sweat

# 212
  • Агент под прикритие
Някоя бяла мечка видя ли? Grinning

# 213
  • София
Белите мечки са се гушнали с пингвините и никви ги няма!

# 214
Да не си в София, полярният мечок? Smiley Nature Snowflake

# 215
  • Агент под прикритие
Не съм, но другата седмица може да изникне една командировка по вашия край. Simple Smile

# 216
# 217
ДУ! Grinning Влитам аз и направо на анкетата. Посли видех снимката на дедо Коледа. Начиии, ако е тоз от снимката отговорите ша ми са други. Мъ ... вечи гласувах. Joy
И ся съ връщам да ви чета.
Джу, много добра анкета пак. Абе, отлична! Grinning
Верно е стуудено. Доде времето за коледния дух. Grinning Обаче, Лори, за да сложа чоропогащник ... требе да е йощ по-студено. Не мога бе, мразя ги. Е, освен ку съм с пола/рокла. Grinning

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 09:09 от ina.ina

# 218
Хмм, по нашия край... ниви ли има? Thinking Какво ще ни проверяваш, Агент?
Ооо, Инче, не мога така, аз съм за Екватора, искам Nature Sun With Face

# 219
Не видях ни секс ни бира Simple Smile

Хареса ми. Първо видех url. Брои ли се, не знам. После видех здраве, хумор и мед. Joy В грешка съм - не било мед /ще ми се/, честност било. Ма то аз винаги съм честна, само че и винаги съм тактична. Та така. Joy

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 09:39 от ina.ina

# 220
  • Агент под прикритие
LOVE
BEAUTY
YOUTH
SUCCESS, HEALTH
HUMOUR, MONEY
POPULARITY
FUN
HAPPINESS
HONESTY, FRIENDS
POWER

Това само на пръв поглед...
Тия ребусчета много ме кефят. Само като ги видя, и ги разгадавам с поглед. Joy

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 09:43 от Phoenix Wright

# 221
Тази сутрин станах, изкъпах се, облякох се за работа. Готов за офиса навреме, след десетина минутки трябва да тръгвам.
Отидох да изпия едно мляко с какао на терасата (остъклена, но дограмата винаги отворена заради прането).
След това съблякох ризата, сложих тениска, извадих лаптопа на бюрото и седнах да работя.
Категорично, офисът днес е вкъщи Simple Smile

# 222
  • Агент под прикритие
Кодерите сте така. Можете и от къщи да работите. Simple Smile
Ама погледни от лошата страна, няма разни секретарки да се навъртат наоколо да те разсейват (приятно). Joy

# 223
ДУ! Само като чуя за чорапогащник под дънките ме хваща скомината 😖

И понеже вчера съм изпуснала дискусията за Козирога ще пратя ММ на всеки твърдящ, че са стиснати сухари. По-широкопръст е и от мен горкия, а това е впечатляващо.

# 224
И после, Братане, посещаваш ли пещери с колежки? Правите ли си пикници на уединени ливадки, докато край вас птички пеят и пчелички жужат? Joy
Арче, и по-зле ще става, в голямата зима слагам плътен клин понякога. Че имам и по няколко пъти да кръстосвам града, да вися по спирки... с градски транспорт. Накрая ще стигна и до вълнени чорапки... (не стилни) Joy

Общи условия

Активация на акаунт