Спам тема (звънчета - звънкат, а главите - дрънкат) от 01.12 до 31.12

• 59 753
  • 5 477
  •   1
Отговори
# 330
Оле, да, бе, ко стана с Дрого.
Последно щеше да вози абЮтиренти.

# 331
и кхал_дрого и дон_джон
Намерили са си гаджета тия. Grin

# 332
  • На Марс
Аз след тема за онзи дето плащал с жена си квартира, без да знае, че апартамента е нейн, мисля че няма какво повече да видя У тоЗ форум.

И аз за това се сетих Simple Smile Simple Smile маникена ли беше този хироу?

# 333
Точно той беше, Пънчи.

# 334
Изпуснах ви днес, ма ме сюрпризираха. Предстои ми нещо, надявам се хубаво, така че, моля, предвещайте ми просперитет и светло бъдеще.

И бисексуален мъж ли е бил манекенка??

# 335
please don't disturb my war if you are at peace with yourself

# 336
Добър вечер !
Като гледам пак зодиака разнищвате ...  Луничке, обясни им от къде изгрява Wink
Баси деня, на тръстиката беше тиха лудница.Скапан съм !

# 337
please don't disturb my war if you are at peace with yourself
Не е кой знае каква забава да си биеш сам шамарите.

# 338
  • Агент под прикритие
Да бе! Ко стана с тоз човек, манекена??? Забавен беше.
Манекена е  The Stranger. Смени кожата, но не и нрава. Joy

Нещата не винаги се свеждат до прости логики Trollface Понякога требе се напъне човек да види отвъд. Типично Телешко - да си мислите, че знаете най-много от всички. Дори и по теми, за които хабер си нямате Bowtie
Напротив, нещата са прости, ама на нас, пустите хора, явно ни е твърде скучно и ходим да си ги усложняваме излишно. Easy-going казват точно на това, когато нещата ти се случват, без да полагаш съществени усилия. Ама първо трябва да приемеш, че се случват по най-простия начин и не трябва да гледаш толкова сериозно. Simple Smile
Конкретно в този казус подозирам, че не искам да си имам хабер, защото вероятно ще се смея... още! JoyJoyJoy

# 339
вълка що е сит. щото сам си бие шамарите

# 340
вълка що е сит. щото сам си бие шамарите
Ама като го хване разстройството и не мой се напъне, няма кой да му ги пере и шамарите даже.

# 341
  • София
Пак ли зодиите беееее...... Simple Smile
Баф тия зодии.
Освен зодията , не си знам ни асценденти, планети, домове, къщи апартаменти, нит други тути-кванти.
И некъф меркурий знам, дет май още е в сила. А?

# 342
Пак ли зодиите беееее...... Simple Smile
Баф тия зодии.
Освен зодията , не си знам ни асценденти, планети, домове, къщи апартаменти, нит други тути-кванти.
И некъф меркурий знам, дет май още е в сила. А?

Онзи, не ти и трябват да ги знаеш. Те след две бири се зануляват планетите и домовете.. Joy

# 343
Единственото свързано със зодии, което съм чела е една тийн поредица на Кати Хопкинс Simple Smile  Във всяка част героинята е различна зодия и се среща с планетите в човешки облик. Та там по забавен начин е обяснено и влиянието им. Детска е, ама за любителите на хороскопи може да е интересна  Laughing

https://chitanka.info/person/cathy-hopkins

# 344
  • Тра-ла-ла
Конкретно в този казус подозирам, че не искам да си имам хабер, защото вероятно ще се смея... още! JoyJoyJoy
Не знам как ще се смееш след като не знаеш какво точно се е случило. Освен, ако не си го съчиниш и не си повярваш, че това е истината Bowtie Което съм го виждала...от Телец Joy

Общи условия

Активация на акаунт