Спам тема (звънчета - звънкат, а главите - дрънкат) от 01.12 до 31.12

• 59 395
  • 5 477
  •   1
Отговори
# 150
Луне, за пожарникари се беше  размечтала, ама бързо ти мина мерака Wink
Къде са Буба, Гугълчето, Белла, Хайчето, Дени,.. ?????

# 151
  • Тра-ла-ла
Къде са Буба, Гугълчето, Белла, Хайчето, Дени,.. ?????
Последният да затвори вратата Joy

А съм и с едни 20 годин напред, та сюфсем. Simple Smile
Младеж, бе. Зех та Joy Макар, че имам спомен, че съм те мяркал на една снимка с Хан Крум и Лили Иванова Joy

# 152
Аз за стари тоя път нищо не казах, плюс това не разбрах, кой е дебел и кой не слушам Rolling Eyes

# 153
  • София

Младеж, бе. Зех та Joy Макар, че имам спомен, че съм те мяркал на една снимка с Хан Крум и Лили Иванова Joy
Е, тва е било преди прераждането. Joy

# 154

кхъххъ

# 155
  • Тра-ла-ла

Е, тва е било преди прераждането. Joy
Мбаси, преродил си се в същото тело и сурат Joy Не лъжииии, ти си вампир и живееш стотици години. Като се замисля ...не съм те виждала по светло. Все е по тъмно Joy

# 156
  • Варна
Love, youth, humor.

Е, можеше и малко финикийски знаци ама то пълно щастие няма 😋

Голям мързел ми друснах днес.

# 157
  • над кукувичето гнездо
Пънчи, дано си пророк, защото love money power ми звучи добре Grinning

Баси а аз само простотии видях
- time, honesty, experience
И при мен, но съссексс, вместо експириънс.

Днес открихме коледния базар. Горещ шоколад с ром и малиново вино + телешки бургер. Палачинките са гадни.

А малката се спъна в една тел на бъдещата коледна украса на бнб (надявам се да ѝ е на символика някакава) и си разби устата. Един зъб е наръбен и леко се клати Confused

# 158
# 159
  • Агент под прикритие
Днес сутринта ударихме голяма греда на митницата. Другарят турчин реши, че му изглеждаме съмнителни с тая каляска и ни прати на рентгена. Оттам излезе една кадъна, която първоначално започна да ни гледа лошо и тръгна да командори "Всичко навън и тук на масата". Добре, че говореше английски доста добре, че да се разберем. Шофера започна да се изнервя и да бълва змии и гущери по време на цялата процедура, защото ни задържаха почти час. По едно време, към края на сканирането, ме хвана лигата и питах кадъната "Е, каква е присъдата, 2 години условно или повече" и тя като взе да се смее, поне  2-3 минути не спря. Оказа се, че смяната и закъснявала и искала да си ходи, затова са били тия лоши погледи. Simple Smile
На тръгване се провикнах на шофьора "Аз казах ли ти на теб тия тайници да ги изпразниш, преди да тръгнем"?
Добре, че никой от хората наоколо не разбра какво казах, че тогава.... LaughingLaughingLaughing

# 160
  • Варна
В Одрин ли ходихте?

# 161
  • София
Хахаха, Агент, весело сте си изкарали.

Аз пак пренаредих къщата, сега ми харесва.

Реших да се разделя с колата, няма да я правя. Плаче, плаче моето сърце...

Хала, дано не е сериозно падането и бързо да мине!

Грозните и дебелите ще ги убивате ли или ние сами ритуално...?

# 162
  • Euskal Herria
Наздраве!

# 163
Агент, онзи прословут слух за туркините верен ли е?

# 164
  • Варна
Кой? Че са обескосмени ли ?Grinning

Общи условия

Активация на акаунт