Спам тема (звънчета - звънкат, а главите - дрънкат) от 01.12 до 31.12

• 59 430
  • 5 477
  •   1
Отговори
# 5 310
  • Варна
Гъсеничка... какво представлява?

# 5 311
Ина, той се оправи вече, само е анорексичен към 180, 47 кила.

Холдъне, не си грозен, що ги лъжеш.

Прибрах се аз, осигурих алкохола за утре, след малко трябва и десерт да осигуря, ама първо ще си почина. И наздраве с абсент на Ариа, ако й е свършил да продължава да тича Simple Smile
Стига сте ме стресили, бре! /и на домашните така им говоря да знайти; м така де, съпричастна съм със сичко и се връзвам; па ако е майтап и ... ги убивам/. Норче, тва истина ли е? На колко е години?

Верно, ква е таз "гъсеничка"?

# 5 312
На 16 е, има време да става човек Grinning

# 5 313
И най обича да му казват човек

# 5 314
Зверски ми се прияде шоколадово нещенце. Рових, рушках из шкафовете. Нищо. Само един течен шоколад - не ща го и нескуик. Та, принудена съм от обстоятелствата да се подслаждам с нескуик.
Беше ми останала една ароматна свещичка... Диването му с диване да вземе да я изчегърта, не стига че това, ми и омацал с  разтопена свещ  шолички за крем карамел, щото експериментирал... Топил свещи, топил, няма изчистване.
Напълнил един балон с лимонада и го пъхнал във фризера.... час по час отваря да проверява..... накрая, днеска де, всичко замръзнало и последва скулптуриране на замръзналата топка с горелка, купена специално за експериментите...
Просто не знам какво ме чака още в тоз живот...
Разтушете ме, пуснете някой гол мъж... Trollface

# 5 315
Аз па гледам мойто диване как се пуска по дупе по снега в инстаграм, а отидоха да карат ски... бебета Joy

# 5 316
Ние едно време се пързаляхме с найлоновите торби по един склон.  Сега и пари да ми дава, по Д не се суркам.

# 5 317
С найлони по цял ден и като се прибера,  дори гащите ми бяха мокри под грейката

# 5 318
Гъсеничката са няколко разклонителя на общ кабел. Прави се специлно за целта.
Ний тук сняг нямаме и не правим такива спускания.
Нямам апетит,  а имам толкова много манджа и шоколад....

# 5 319
  • Euskal Herria
Их, че съм пъргавица! Joy  Ошетах, останаха само някои дреболии за купуване, след малко и това ще стане. И после - шапка на тояга. За никъде няма да бързам, зор за нищо няма да си давам. Ни днес, ни утре, ни вдругиден. Wink

Лане, дорде обясняваш, да беше скокнал, ей тъй, по съседски, да го направиш. Simple Smile

Ако имате да доокомплектовате подаръци:

# 5 320
  • Варна
Лане, на всичко отгоре тия разклонители, с многото гнезда, са все по метър и половина, а на мен ми трябва поне 3-4 метра. Евентуално мога да го удължа. Дългите пък са с малко гнезда. А дали мога да си скалъпя разклонител с по-як кабел... Вчера един разбирко ми каза, че не трябвало повече от 3500 вата да натоварвам разклонителя, а на мен само двете ми машини са по 1850 всяка. Отделно имам още разни дреболии, но общо надхвърлям максимума.

# 5 321
  • Euskal Herria
Да си знаете, майна Wink. Овреме се запасявайте:

# 5 322
Луне, много идеен младеж си имаш! Това с лимонадата силно ме впечатли... Joy

# 5 323
Хайче, грубата сметка е квадрат на киловат. Ако контактите ти са с 4 квадрата кабел, то могат да издържат до около 4 киловата мощност. Е,  зависи и какви предпазители имаш на инсталацията и тя как е направена. Гъсеничката се прави от кабел и разклонители и дължината и е каквато ти трябва, но си е играчка. Ако разпределиш товра на всеки контакт,  т.е. по 2 киловата на контакт +по още нещо, няма как да надхвърлиш 3600 на контакт, т.е. на разклонител и всичко трябва да е наред.
Янче, ти на Пънчи направи такъв подарък Wink

# 5 324
Такъв е, Лорче.Идеен е. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт