Спам тема (звънчета - звънкат, а главите - дрънкат) от 01.12 до 31.12

• 59 438
  • 5 477
  •   1
Отговори
# 5 325
И аз искам подаръка, нищо че нямам възраст, умирам за сланина Heart

# 5 326
Лонгур мамин отиде на Боровец и направи земетресение. Усетих го и аз тук, друсна веднъж към 8:05. Казах му да са малко по-кротки Laughing

# 5 327
  • Euskal Herria
А моят син е направил една тава баклава, сега ни дразни по чата Joy  Не знам къде ще празнува, обикновено се събират една тайфа, и обичайно са вкъщи.

# 5 328
  • София
Добра вечер.
Днес беше безкраен ден...
Хубавото е, че свърших 3/4 от задачите. Даже и на работа ходих за 2 часа 😯. За утре предупредих, че ме няма в София и да няма как да притичквам за разни "спешни" неща, защото някой си не иска да си стои вкъщи по празниците...

Тази вечер минах през "не ставам за майка, егати скапаната дето съм" до "всъщност съм си супер" и вече ми е добре. Ай, наздраве!

# 5 329
Правих досега салата за утре, някаква немска зимна салата, и през цялото време я гледам и си викам, че доникъде няма да стигне. Е, тея 2 кила, от които 600 грама са само месища, ще стигнат за целия вход.. Много не мога да првценявам количества Sad

# 5 330
  • Euskal Herria
Тъкмо се чудех дали не точите баници и не виете сарми. Днес бяхте много активни, сега никой няма. Simple Smile
Норче, вие само със салатата ще се наядете.

# 5 331
А де... Като всичко ми се струва малко. А и кюфтета от тиквички ще има, основно, баница и десерт. Семейна черта ми е това. Баба и леля готвят в килограми, под кило и разядка не може да е. Картофено пюре - от 4 кила картофи. И аз съм свикнала всичко да ми се струва недостатъчно

# 5 332
  • Euskal Herria
Моят мъж така готви. Аз съм тази с точните порции. Simple Smile
Е, ще се събирате в следващите дни да доизяждате. Поне имате с кого.

# 5 333
Аз съм така ако ще посрещам гости. Да има, после ако остане пълниш кутии и им раздаваш да влачат, и така

# 5 334
  • Euskal Herria
Да, като си бяхме в България, по същия начин процедирахме. Ама тук - на кого да раздаваме? Ще има да се давим двамата... Simple Smile.

# 5 335
Е и аз само за гости. За нас си готвя за едно или две яденета (освен сарми, тях ги готвя в тенджера-леген до горе).
Аричето при теб ли е, Кики? Още не е стигнала. Вярно е далече, ама едно денонощие да тича.. Grinning

# 5 336
  • Euskal Herria
Ми то лесно ли се горят толкоз калории, такава енергийна бомба... Grinning
Днес май не се е разписвала.

# 5 337
Демек да се оглеждам да не прави кръгчета на блока? Grinning

# 5 338
Подмина ме, Норе, ми то след толко търчане снощи, ся сигурно хърка Laughing

Сега те прочетох за кръгчетата и си представих куче, което си гони опашката, само че наша Ариа Joy

# 5 339
Подмина ме, Норе, ми то след толко търчане снощи, ся сигурно хърка Laughing

Сега те прочетох за кръгчетата и си представих куче, което си гони опашката, само че наша Ариа Joy

Не не, пред нея бяга шоколад. Grin
Ай, лека ви!
Догодина съм решила да разнообразим и да не я почваме с една неделя преяждан от подирки. Лека обикновена вечерка утре... Най-много да се насиля за едно Брауни, щото като ми се прияде, да има.

Общи условия

Активация на акаунт