Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 149 892
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 360
  • Sliven, Bulgaria
Днес чакаме тегленето на Траяна.

Тези камиончета дали могат да се вземат от Кауфланд? Или някой по- голям магазин в Пловдив?
Да, могат да се вземат от Кауфланд!

# 361
Има ме в мерси Simple Smile С една бележка/шоколад съм. Със сигурност ще участвам и за другите периоди! Успех на всички.

# 362
Има ли вече печеливши от Коледния календар на Юск тук?

https://jysk.bg/pechelivshi?utm_source=xmas&utm_medium=campa … utm_content=terms

# 363
От Юск, така или иначе веднага се разбира дали печелиш дневна награда.

# 364
  • Бургас
На Юск, като изтрия квадратчето, и трябва да има три еднакви символа. Трупат се някакви точки. Как се разбира дали печелиш?

# 365
  • София
На Юск, като изтрия квадратчето, и трябва да има три еднакви символа. Трупат се някакви точки. Как се разбира дали печелиш?

Символите с панделката са ваучери.. Точките се трупат за голямата награда.. И аз съм само с точки 😁

# 366
Ако ти се паднат три карти/ваучер с панделката на тях значи печелиш дневния ваучер за пазаруване .Точките се трупат за ваучера на края на календара,от всички ще се тегли томбола.Всяка точка е едно участие.

# 367
  • Бургас
Ааааа, ясно! Благодаря ви, момичета!

# 368
# 369

Аз съм отговорила грешно 😁😁

Скрит текст:
Спечелих от Савекс, радвам се
От коя игра? От тази на Кауфланд ли?
да, от Кауфланд

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 12:22 от bubanka

# 370
  • Велико Търново
и аз съм отговорила грешно значи

# 371
  • оттам, откъдето започва България
Аз също. Smile

# 372
  • Бургас
Ей, имам адашка, която тук-там печели в игри, и като си видя името и се шашкам. Гадно е като цапнат само имена без други данни. Поне град, или мейл...
Надявах се на последното теглене в Лидл, ама не съм аз. Даже тел. номерата ни еднакво завършват и една цифра от показаните е различна.
Де да бях аз, щях вече да съм се похвалила. Със 7 кода съм и нищо...

# 373
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не мога нищо да добавя в първи пост вече.Редакцята може да се прави до 24 часа.

# 374
  • София
Модератор може да помогне - може да се пише в темата за въпроси към админите и модераторите и някой ще се отзове.

Общи условия

Активация на акаунт