Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 043
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Най-накрая и аз да се похваля . ММ е с тениска на Star Wars. Много здраве и късмет желая на всички през Новата Година 🤗

# 2 581
Joy Оптимизмът е безплатен Joy
То и с мечтите е така,но някой път се получава"А дано,ама надали"😂

# 2 582
  • при късмета
И аз съм с тениска от спаркс.
Взех си ваучера от Куинс и вече е оползотворен, с микровълнова и разни други покупки. Чакам днес последното теглене, че се включих и последната седмица.
От календарите нищо, както обикновенно. Сега само с късметите от форума се забавлявам.

# 2 583
Последното теглене на Куинс ще е на 6 януари, играта е до 31 декември.
И аз да се отчета най - после с тениска. Написала съм в данните си, че искам голям номер, но дали ще ми обърнат внимание не знам.

# 2 584
# 2 585
Подарявам 20 % отстъпка за "Бронховитал Имуно" от колелото на Миртамедикус.

# 2 586
  • при късмета
Последното теглене на Куинс ще е на 6 януари, играта е до 31 декември.
И аз да се отчета най - после с тениска. Написала съм в данните си, че искам голям номер, но дали ще ми обърнат внимание не знам.
Къде написа за номера на тениската, не виждам такава опция?
Вярно, че на Куинс този период беше по-дълъг

# 2 587
Промених си данните в профила:

Там написах за размера, би трябвало като подготвят пратките да видят

# 2 588
  • София
Промених си данните в профила:

Там написах за размера, би трябвало като подготвят пратките да видят
Съжалявам, че ще разбия надеждите ти, но както писах и показах скрийншот няколко страници по-назад, имат само един универсален размер, който изпращат.И аз исках да зарадвам ММ, но не ми се получи.

Имам от Кауфланд 3 пакета със стикери на StarWars.. ако някой ги събира, нека да ми драсне лично съобщение и да се видим да му ги дам след празниците. Става въпрос за град София.

На всички нас пожелавам през следващата година да ни върви още повече откъм награди и да спечелим тези, които най-силно желаем, че това трудно се получава..
Изкарайте си една страхотна Нова Година с любимите хора, бъдете здрави и щастливи!

# 2 589
  • Велико Търново
и аз се включвам с малък отчет като за последно тази година. Спечелих доста награди, участвах в мноооого томболи, но важното е, че на всяка се радвам Simple Smile Част от наградите подарих, друга употребих, а трети стоят и чакат да йм дойде реда.
Хубаво посрещане на Новата Година и нека да има здраве и късмет за всички!!!

# 2 590
Здравейте, момичета! И аз съм с тениска от Спаркс! Очакваме тегленето на кремовете Миха, нали? Не виждам да има публикувани.

# 2 591
Здравейте, момичета! И аз съм с тениска от Спаркс! Очакваме тегленето на кремовете Миха, нали? Не виждам да има публикувани.
От правилата на Микса:
На 2 януари 2020 г. ще изтеглим 100 потребители, които ще спечелят Mixa Hyalurogel Light Gel-Cream срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета.

# 2 592
  • София
Дойде анкетата за GARNIER Hyaluronic Aloe Jelly. Отделно видях мейла си и ме зарадваха с книжката "Хей дядо готин". И имам в пощата колонка от Pringles Simple Smile
Стига толкова за тази година. За следващата пожелавам на всички късмет и много здраве!

# 2 593
Кубети са качили новите печеливши. Набива се на очи един имейл, който печели един ваучер от 99 и три ваучера от 30. Даже кода с който печели ваучера от 30 е едно към едно с един от кодовете с които печели този от 99. В правилата им пише, печеливши кодове не участват в последващи тегления. Нито наградите им, нито играта им ми харесват особено, но когато организатора не спазва правилата си е възмутително!
И в предходните седмици има такива повторения. А в последната всъщност са двама играчи, които печелят повече от веднъж.
Не мога да кача снимките, че нещо сайта се бъгва от сутринта.
Днес НЛ пак дава бонус игри при залог. Падна ми се 30 игри при 20лв. Спечелих завидните 2,20лв🤣🤣🤣 Направо си оправих живота. Смешници. Сега ще изчакам няколко дена да изтегля парите без да не "глобяват". Преди около 5 дена поисках да си изтегля предходните залози през Лафка. Занулиха ми сметката, обаче още нямам одобрение на тегленето 🤔 Това обичайно ли е или да звънкам?!

Аз внесох с дебитна карта 40 лв в НЛ,спечелих 10 игри - 3,25 лв и ми одобриха 43,25 да върнат в картата.

# 2 594
  • София/Търново
Дойде ми чашата от Захарни заводи. За мен е страхотна. Не е точно принт, абе супер си е. И е обемна.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 12:45 от 8Eos8

Общи условия

Активация на акаунт