Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 055
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 2 565
Метро имаше рожден ден и цяла година раздават подаръци - в магазините има машини, на които се сканират клиентските карти и на екран се завърта виртуално колело на късмета. Може веднага да се спечели малка награда, или да не се спечели нищо, но да се запишете за участие за средна или голяма месечна награда. Средните награди бяха ваучери за вечеря в ресторант за 100 лв, малки домакински уреди и подобни неща. Големите им награди бяха наистина големи - екзотични екскурзии и подобни (през един от месеците уж дадоха апартамент). Наградата за края на годината е автомобил Тесла.
Благодаря много!
Оттам идвам, никой не ми каза, а не знаех😭

# 2 566
От foodpanda ми пратиха ваучер компенсация в размер на 5лв. Няма да го ползвам - подарявам го, ако някой го иска да ми пише.
Може ли за мен:))
Изпратих ви го

# 2 567
Включих се с последна надежда в Куинс. За тази година толкова.

# 2 568
Да си кажа, честно, голяма излагация за Метро е тази игра. Това е лично мнение. Виждала съм как служители на фирмата се редят с тестета карти и си пробват късмета. Няма лошо! Дано имат късмет, но да не го правеха в редовното работно време и то в голямото трескаво предколедно пазаруване. Кофти е чувството да пазаруваш там и аха, изненада.
Метро имаше рожден ден и цяла година раздават подаръци - в магазините има машини, на които се сканират клиентските карти и на екран се завърта виртуално колело на късмета. Може веднага да се спечели малка награда, или да не се спечели нищо, но да се запишете за участие за средна или голяма месечна награда. Средните награди бяха ваучери за вечеря в ресторант за 100 лв, малки домакински уреди и подобни неща. Големите им награди бяха наистина големи - екзотични екскурзии и подобни (през един от месеците уж дадоха апартамент). Наградата за края на годината е автомобил Тесла.

# 2 569
От foodpanda ми пратиха ваучер компенсация в размер на 5лв. Няма да го ползвам - подарявам го, ако някой го иска да ми пише.
Може ли за мен:))
Благодаря много!
Изпратих ви го

# 2 570
Играта на Метро се рекламира цяла година по телевизията и в брошурите им.
Родителите ми спечелиха вечеря за 100лв преди месеци, а от дребните награди имам поне 5-6. Те не са скъпи - сега например ми се падна този препарат, който е общо взето хубава награда: https://www.aroma.bg/catalog/techen-perilen-preparat-sensimo-color-900-ml-766/
На баща ми му се падна едно пакетче кафе, което сигурно струва 50 ст.
Имаме само 2 карти, играхме последователно.
Предни месеци са ми се падали белина Аче, пакет бисквити, бурканче с една жълто-зелена лютеница (нещо италианско беше), две кенчета с безалкохолно (кола с кафе и някаква лимитирана Фанта). Мисля, че имаше и още нещо, но сега не се сещам.

# 2 571
  • София
Кубети са качили новите печеливши. Набива се на очи един имейл, който печели един ваучер от 99 и три ваучера от 30. Даже кода с който печели ваучера от 30 е едно към едно с един от кодовете с които печели този от 99. В правилата им пише, печеливши кодове не участват в последващи тегления. Нито наградите им, нито играта им ми харесват особено, но когато организатора не спазва правилата си е възмутително!

# 2 572
Родителите ми спечелиха вечеря за 100лв преди месеци, а от дребните награди имам поне 5-6. Те не са скъпи - сега например ми се падна този препарат, който е общо взето хубава награда: https://www.aroma.bg/catalog/techen-perilen-preparat-sensimo-color-900-ml-766/
Предни месеци са ми се падали белина Аче, пакет бисквити, бурканче с една жълто-зелена лютеница (нещо италианско беше), две кенчета с безалкохолно (кола с кафе и някаква лимитирана Фанта). Мисля, че имаше и още нещо, но сега не се сещам.

Поне 20 пъти съм си маркирала картата и всеки път печеля таратанци.

# 2 573
Статията е писана от Божидар Божков, който е и журналист. Обаче и аз съм гледала видеата на Любо Жечев и Руска не я е споменавал. Каза, че Веселка Пенева е отишла в дома му, но по - скоро да се оправдава. А Веселка и нейния съпруг са производителите на Липовон. Колкото и да не харесвам клана, в случая не мисля, че са замесени.
Я пак прочети статията и тогава се изказвай с измислици! Ясно си пише ,че Руска Пенева го е заплашвала в дома му!!
Ето ти текста : В едно от последните си видеа по темата влогърът Жечев пък се оплака, че лелята на Величков - Руска Пенева, се е снабдила, неясно как, с новия му адрес в София, който той не е споделял с никой, и нахлула в тях, за да го сплашва.

# 2 574
  • Пеликания
А ти гледал/а ли си видеото на Любо? Там казва Веселка Пенева. А и не му е мястото тук да се обсъжда това.

# 2 575
  • София
Кубети са качили новите печеливши. Набива се на очи един имейл, който печели един ваучер от 99 и три ваучера от 30. Даже кода с който печели ваучера от 30 е едно към едно с един от кодовете с които печели този от 99. В правилата им пише, печеливши кодове не участват в последващи тегления. Нито наградите им, нито играта им ми харесват особено, но когато организатора не спазва правилата си е възмутително!
И в предходните седмици има такива повторения. А в последната всъщност са двама играчи, които печелят повече от веднъж.
Не мога да кача снимките, че нещо сайта се бъгва от сутринта.
Днес НЛ пак дава бонус игри при залог. Падна ми се 30 игри при 20лв. Спечелих завидните 2,20лв🤣🤣🤣 Направо си оправих живота. Смешници. Сега ще изчакам няколко дена да изтегля парите без да не "глобяват". Преди около 5 дена поисках да си изтегля предходните залози през Лафка. Занулиха ми сметката, обаче още нямам одобрение на тегленето 🤔 Това обичайно ли е или да звънкам?!

# 2 576
С пуканки и количка съм от My Sparx😊

# 2 577
Събират се много почивни дни и заради това се получава така.След трети сигурно ще можеш да си ги вземеш.Или може би още днес/утре.Аз съм недоволна.Продължавам сагата с Куинс,въпреки че не съм в час с нещата.Претендирам за нещо,но и аз не знам дали имам това право.Някой получи ли си наградите от Спаркса от тегленето на 16.12?Толкова исках да ми докарат часовника😢😢😢.И без това никой не ми купи подарък..

# 2 578
  • София

Поне 20 пъти съм си маркирала картата и всеки път печеля таратанци.

И при мен е така ... всеки път колелото спира на “Опитай пак”, но може пък да спечелим нещо от месечните награди за декември или Тесла Relaxed

# 2 579
Joy Оптимизмът е безплатен Joy

Общи условия

Активация на акаунт