Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 060
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 2 550
# 2 551
БДЖ - Никога.
Някъде мернах игра на кока кола за куфари.
Условието беше да се снимаме с тяхното мече. Важи за зимните курорти.

# 2 552
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В Несебър в Т-Маркет има камиончета на Колата.

# 2 553
Аз не пия Кола и камионче си нямам, макар че ги харесвам. Скоро гледах, че от нашия Т Маркет си взимат, в Лайф пък сложили огромен картонен камион, в който да влизат децата за снимки. Но не знам дали имат още камиончета.
В играта на БДЖ не се включих, защото покрай хубавото, трябва и да напиша лошото, а те си търсят реклама.
Чакам игрите след Нова Година - Капи, Орео и не помня кои още се включиха в началото на тази година мисля.

# 2 554
Аз пак се записах в Куинс, макар че не знам защо си правя труда - не искат да ме изберат в тази игра и това е!
Иначе участвам в няколко други и ще чакам резултати в началото на годината Simple Smile
А на Траяна им писах, че кутийката на слушалките не работи - ако може да ми пратят други(а аз ще им върна тези), но не отговарят. Поне опитах Simple Smile

# 2 555
Някой може ли да ми каже кога и как трябва да се попълни анкета от спечелил участник във форумните Игри?

# 2 556
Пращат анкетата по мейл.

# 2 557
Някой може ли да ми каже кога и как трябва да се попълни анкета от спечелил участник във форумните Игри?
Пращат линк по имейл. Така беше за соевите напитки поне.

# 2 558
Аз пак се записах в Куинс, макар че не знам защо си правя труда - не искат да ме изберат в тази игра и това е!
Иначе участвам в няколко други и ще чакам резултати в началото на годината Simple Smile
А на Траяна им писах, че кутийката на слушалките не работи - ако може да ми пратят други(а аз ще им върна тези), но не отговарят. Поне опитах Simple Smile
И моята сага продължава с тях нито на имейли отговарят, нито на телефони.
Но като чета твоя пост май е по добре че са разменили слушалките с одеало.
А толкова много исках такива слушалки.

# 2 559
Bradley Cooper, Diana.91, благодаря ви за своевременния отговор!

# 2 560
От foodpanda ми пратиха ваучер компенсация в размер на 5лв. Няма да го ползвам - подарявам го, ако някой го иска да ми пише.
Подарен

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 20:52 от Mimka19

# 2 561
На мен пък ми казаха, че в Горна Митрополия (до Плевен, ако на някой му трябва) още имало камиончета, но това беше преди 2 дена, вече може и да са свършили.
Колелото на Метро сега ми пусна едно капучино Якобс (за една чаша) и един течен перилен препарат, ще ми липсва догодина Simple Smile

Последно като писахме за Руска и Ричко в тази тема, коментарите изчезнаха - който дебне и ги докладва, да си признае!
Пропуснала съм явно, какво е това колело на Метро?

# 2 562
От foodpanda ми пратиха ваучер компенсация в размер на 5лв. Няма да го ползвам - подарявам го, ако някой го иска да ми пише.
Може ли за мен:))

# 2 563
Съфорумки и Съфорумки, помагайте, че в съседния магазин няма кола зиро, а искам да зарадвам и комшийското дете с тениска на  star wars. В знак на признателност ще дам 5 кода от спаркса Simple Smile

# 2 564
Метро имаше рожден ден и цяла година раздават подаръци - в магазините има машини, на които се сканират клиентските карти и на екран се завърта виртуално колело на късмета. Може веднага да се спечели малка награда, или да не се спечели нищо, но да се запишете за участие за средна или голяма месечна награда. Средните награди бяха ваучери за вечеря в ресторант за 100 лв, малки домакински уреди и подобни неща. Големите им награди бяха наистина големи - екзотични екскурзии и подобни (през един от месеците уж дадоха апартамент). Наградата за края на годината е автомобил Тесла.

Общи условия

Активация на акаунт