Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 488
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Елени цъфна от снощи пак с Т.До четвъртък пи аугментин,сега попва зинат.
Црп 25,утайка 22.
Как ще се върна на работа не виждам.

# 76
  • Бургас
Еее, милото дете. Бързо да оздравява, че в яслата я чакат!

# 77
Мид, да се оправя малката, измъчихте се!
Много е гадно като влязат в серия на боледуване, ама и това минава.
Титина, да е честит мъжа ти!
Але, надявам се да е минало шеметно днес!
При мен е лудница, ама... няма да се оплаквам.

# 78
  • гр.София
Привет!
Лили, благодаря за темичката ни Hug
Алечка, да ти е на късмет новата работа, да си доволна и спокойна Heart
Титина, честит рожденик, да ти е жив и здрав ТМ Flowers Hibiscus
Милата Елени, дано бързо се оправи Hug
Мина нашия фестивал, натанцувахме се яко, обиколихме по-женски Пазарджишките магазини, сдобих се с кожена пола, която днес разхождам из офиса Joy
Снощи сама си махнах дрена, ай ше му се и незнае, писна ми! Направих си аз превръзка, по-малка и дискретна, голям кратер видях, дано се затвори бързо.
Мари, какво стана с котето? За инервенцията ма майка ти не съм и аз запозната, дано всичко да е наред!
Дадка, да ти е леко на работа!

# 79
Привет!

Али, да ти е спокойно на новата работа!

Дадка, честити придобивки! Носи си ги със здраве!

Мид, да се оправя малката! Аман с тия вируси...

Аз пия кафе и се гушкам с Арчи. Намръзнах се днес. Купих си ново яке. Дългичко, както обичам за зимата. И една чанта харесах. Тия пусти чанти... магазин мога да отворя, ама са ми слабост.

# 80
Мид, дано бързо мине този период с болестите. Синът ми беше така. Бяхме абонирани за кабинета на ЛЛ. Имам си и голям бял кичур на косата от една негова болест.
Деси, много си смела. Аз не бих могла да сваля сама дрена. Дано не остане белег.

# 81
Забравих да питам - Али, Мари, как са котарачетата?

# 82
Ризчо ще го биде. Успокоявах детето, че сега ще имаме възможност да разберем дали наистина котките имат 9 живота. Яде, и другите неща прави, мърда си опашката, мърка, гали се, иска да си играе.... На силни обезболяващи е.
Елени да се поправя бързо. Знае ли се какво ѝ е?
Деси, как сама си махна дрен?
Всъщност, може да е по- лесно от рязането на шаранска глава и правенето на котлети от тялото му. Едва ли ще взема пак от него за Никулден след днешната покупка. Хем шаранчето беше изчистено и без люспи...

# 83
  • гр.София
Ами, Мари, подаваше се от раната и го дръпнах, сега започвам да се притеснявам, не ме боли, уж всичко ми е наред!

# 84
А кратера какво ще го правиш?

# 85
  • Бургас
Цвети, тъкмо ударих хикса на две страници с чанти, които си гледах няколко дни.

Марѝ, мина ли интервенцията при майка ти? Кога да стискаме палците?

# 86
Алоха, лейдис 😁
Благодаря ви за милите пожелания,  златни сте ❤
На първо четене добре беше. Екипът е млад, сговорен изглежда. Колежките ми по стая са милички, обясняват ми. Главата ми гърми от информация, но така ще е 😁

Да оздравява бързо Елени 🤗

Маре, браво на котето!

Цвети,  Шошко е добре, мама му слага системи у дома 😂 Търпи я. Важното е, че не повръща, че той къде се стопи, ами сега само една глава остана от него.

Вия от глад, а онзи мискинин още работи,  га че ли медал ще му дадат...

# 87
Аз пък добре се наядох със супа топчета. Сега пия мляко с какао. Стоплих се най-накрая. Арчи спи, чакам ММ да си дойде и ще гледаме някой филм. Ако не заспим.

Браво за котетата, все така да са!

# 88
  • на Мелмак
Прочетох, че котетата са добре, Али извъобще не е стресирана от новото място, много се радвам.
Шоколадко, чипиран и пред кастрация - Фонс, не се притеснявай, тя е така да се каже външна, освен ако не е крипторхид.
Мид Hug
Спагети правя, едвам гледам!

# 89
Селесте, интервенцията при майка ми беше миналата седмица. Утре ще я изпишат. Просто е нещо ново за нашия град и все още нямаме отзиви. Руският екип е казал, че повлияването ще е бавно и в рамките на 3 месеца. Но си зависи и от организъм. При нея 2 продухвания не дадоха резултат.
Похвалвам шаранчето от Лидл. Значи, ако има кой да ви го обслужи- не се замисляйте.

Общи условия

Активация на акаунт