Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 648
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 135
Е, открай време си има филми за обикновени момичета, които стават принцеси и сега просто са и оцветили кожата. Миналата година гледах поне два филма с подобни заглавия, понеже си падам по блудкава романтика по празниците.
Шарлийн изглежда ужасно. Очевидно да станеш част от кралското семейство, не означава да придобиеш класа. Хиляда пъти предпочитам сбръчканата Камила и сухата Кейт пред подобно изкривяване на чертите. МАлките момиченца едва ли си мечтаят да приличат на Шарлийн.

# 136
То и от край време принцове се женят за жени от простолюдието,ама тази е първата цветнокожа.
п.п.И филма е първия с цветнокожа снаха в кралски двор,освен ако не вземем предвид продукцията на илюминатската компания Дисни,"Принцесата и жабокът"..

# 137
  • Чужбина
То и от край време принцове се женят за жени от простолюдието,ама тази е първата цветнокожа.

Не е първата. В Лихтенщайн има преди нея, но онази дама си кротува и си живее живота далеч от обективите на камерите и не се излага по социалните мрежи.

Коледен Джеймс и половинка:

Скрит текст:

Карл Густав и Силвия са пристигнали днес в Индия:

Сам си носи багажа:

Какво става? Защо всички така се стремят към тази Индия. Всичките кралски особи се изредиха за посещения последните месеци.

Датчаните на премиерата на балетната постановка "Снежната кралица" в Копенхаген:

Маргарете супер много ме кефи:

Мари и тя там:

И децата:
Скрит текст:

Мери не е там, щото е в Индонезия.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 09:30 от Eleonora_27

# 138
  • София
Някой виждал ли е някой от кралското семейство със смартфон?

Гледал съм само един видеоклип с кралицата и принц Хенри и само това.

То не, че им трябва ама ...

# 139
Нали се сещаш Снежната кралица чии образ изобразява?

Дай малко повече за светнокожата в Люксембур.

# 140
  • София
Момичета, вчера започнат 2-ри сезон на короната, та по този повод да попитам - Филип наистина ли е имал афера с известна балерина, за която Бети е знаела?

# 141
  • Чужбина
Ох, Лихтенщайн е, не Люксембург. Mea culpa ...

Принцеса Ангела на Лихтенщайн:

Скрит текст:

Тя е от Панама. С принц Максимилиан са женени от 2000-та година. Имат едно дете - принц Алфонс Константин Мария:
Скрит текст:

Момичета, вчера започнат 2-ри сезон на короната, та по този повод да попитам - Филип наистина ли е имал афера с известна балерина, за която Бети е знаела?

Не, това са само слухове. Филмът не е документален и има доста интриги, които не са верни или поне не са доказани.

# 142
Leleee..Мегън е направо красавица пред тази..Абе има толкова красиви цветнокожи,къде ги изнамериха точно тези..Инак лапето е сладко и се е превърнало в много хубав младеж..Напомня ми за Обама-та...Simple Smile

# 143
Лихтенщайнската Анжела мисля,беше,е дизайнер,имат един син,чернокожо симпатично момче.Деликатна,ненатрапваща се,което й осигурява прайвиси.

Никога не ми е пречел цвета на кожата и съм отворена към чужди култури,защото има какво да се "прихване"  и само така се нарежда човешкия пъзел-всеки има място в него.Цветът на епидермиса,националността в паспорта,която те пуска или забранява достъп до територии на планетата,за мен не са фактор,но са фактор за лицемерите,които най-силно заклеймяват расизма и ловят несъществуващи вещици.
В тоя ред на мисли,ако филмчето е идейно и казва нещо ново,супер,ще го гледам.
Ако е поредната боза,ще пропусна.Достатъчно помия изляха.

Анжела им приятно и спокойно излъчване,Мегън е невротик и като хитра  лисица в лицето,сега подута лисица.Това вечно нейно учудено изражение никак не е естествено.Или пък когато се превзема като дева.
Ако ще ги сравняваме,трябва да е преди корекциите на Мегън,а не след.

# 144
  • Чужбина
Ако цветът на кожата пречеше на хората, то тогава на половината бледолики Дензъл Уошингтън и Лорънс Фишбърн нямаше да са им любими пре-любими актьори. Аз съм фен на Дензъл, но той е неповторим Човек и притежава божествен талант.

При американската бръмчалка, онова, което дразни, е фалшът.

Предстоящи кралски събития:

# 145
  • София
Ако цветът на кожата пречеше на хората, то тогава на половината бледолики Дензъл Уошингтън и Лорънс Фишбърн нямаше да са им любими пре-любими актьори. Аз съм фен на Дензъл, но той е неповторим Човек и притежава божествен талант.

За Дензъл Уошингтън не знам, ама Пъф Деди и Уесли Снайпс са ми фаворитите за най-секси чернокожи мъже на света.

# 146
Цветът на кожата не само не ми пречи,но именно в това намирам чара на тая планета.Изключителното разнообразие във формите на живот,вкл.и при човешката.
Всеки цвят на кожата си има своите красиви представители..Просто тези двете не ги намирам за такива.

# 147
  • Countryside
Ако говорим за чернокожи, Идрис Елба е човекът.

Има много хубави цветнокожи, каквато е и Мегън. Но тя на няколко снимки отблизо изглежда много китосана. Но понякога изглежда супер свежа. Не мога да й хвана спатиите какво прави. Като цяло е сладка, но неадекватна в повечето случаи, като облекло и поведение.  А сега след бременността определено има да пооправя фигура, за да си върне предишния вид. Обаче, аз също мисля че пак е бременна.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 01:49 от Сиренце

# 148
  • Чужбина
И това сладурче кефи, нищо че не е карамелено-шоколадово:

Камериерките добра са му изгладили ризата, ама на ръкава нещо ...

Скрит текст:

# 149

Като цяло е сладка, но неадекватна в повечето случаи, като облекло и поведение. 
Разбирам те.
Но за мен "сладка" подхожда само на момиченца до 12-13г.
40годишно "момиченце",което се прави на сладко,ми е фалшиво и се чувствам неудобно заради нея как се излага.
Чичо й казал/писал,че в семейството се държи като малко момиченце,това бива,докато има живи родители и е най-малката.Навън била супер амбициозна,готова на всичко,за да успее.Една гайда се направи на интересна и писа,че не я съжалява задето няма прайвиси,но й се възхищава безкрайно на куража да постигне мечтите си.Тия хора за съдба  не са ли чували?И си вярват,че ако неуморно се предлагаш тук-там,към 40г. принцът ще ти намери пантофката?Само твоята,а не на милионите  фенки?
Имам чувството,че от толкова напъни да се пласира и толкова маски,които е слагала,е изгубила себе си.И затова дрънчи на кухо.Даяна също често преиграваше с кокетството и забеления поглед.

На Чарли физиономията с годините става по-добродушна,но на Уилям му се изписва нещо гадно на лицето с остаряването.Като момче много го харесвах,но сега се орептили.Дано е от снимката.

Общи условия

Активация на акаунт