Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 841
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Чужбина
Ей на това му се вика да се хванеш за на майка си полата.

Горната снимка с Шарлът.

За пръв път му е на детето. Живи и здрави, другата година ще й по-лесно, сега като видя, че никой не хапе.

Пък и фламингота има.

Аааааа, ударила е усмивка на момчетата.

Жената явно си я е харесала и отишла да я гушне.

Ще свикне, като види, че хората са доброжелателни.

Може още да я е страх.

# 1 726

Не съм вярвала, че ще го кажа, но Моцини ми харесват.

# 1 727
Сладури.
Много ми харесва вниманието към детайлите в цветовата концепция. Изглежда, че е мислено, че Шарлът ще е придружавана и заснемана с майка си и от там и двете имат повтарящи се цветове.
После ми разправяйте, че не е мислено и премисляно кой къде застава, коя снимка и присъства и коя не, кой къде кара празниците.
На Кейт типичните “шинели” повече ми харесват от днешното палто, което не е лошо, но хич не е моето.

Весела Коледа!

# 1 728

Тази снимка ме разплака.

# 1 729
  • Чужбина
Весела Коледа  още веднъж на всички.

Много са яки Моцитата. Хубава снимка.

Сигурно ще има и още.

Аз също плача от снимки и видеота и затова малко ги гледам набързо, че ми се подуват очите от рев.

Милите дечица. Дано да имат повече късмет някакъв в живота.

На Чарлз са му подарили цветя.

Джордж с баба си Камила и дядо си:

А тука вече с баща си:

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 14:45 от Eleonora_27

# 1 730
  • София
Много ми харесват всичките, даже и Моцини! Семейство Кембридж са както винаги на ниво. Кейт, с това палто е супер.И,Шарлот ми хареса как срамежливо се държи за майка си. Джорджи обаче, ми се вижда много сериозен и отекчен. Може би, вече осъзнава колко голяма отговорност трябва да носи. Кой знае с какво му пълнят главата, а той си е още дете.
Щастлива и споделена Коледа и от мен!

# 1 731
Тук и Моцини се виждат:

# 1 732
  • София
Благодаря за дългото клипче. Беше радост за мен.
Много хубави моменти и когато децата са там са неподправени.
Запомних няколко мига : напътствията на Кейт към Шарлът. Когато слизаха по стълбите, но Кейт внимателно следеше къде е баба, за да не изпусне реверанса, в същото време учеше Шарлът. Но малката изпусна да поздрави баба си когато тръгна. Беше зашеметена според мен эт всичко около нея.
Подаде й да поздрави епископа и я подготви къде отиват. Докато вървяха към тълпата двамата с Уилям си казаха неща, което по езика на тялото им познах, че говорят кой от къде тръгва към хората.
Кейт внимателно взимаше цветята, обръщаше внимание и опитваше да учи Шарлът и да й говори. Търсеше ръката й, чувствайки я върху себе си.

Този клип ми показа много. Кейт и Уилям са дълбоко смазана машина която върви към една цел. С внимание, емпатия, жест и точност напътстват децата. Възхитих се. Това са освен етикет, обучение..и лични качества.
Джордж много сладко махаше с ръка някак надолу, когато отиваха при хората.

Чудно семейство. Добре подбрани цветове, измислена концепция, обсъдена и вероятно разиграна.

# 1 733
Кейт на Коледа през годините:
Скрит текст:

# 1 734
  • София
Още малко снимки.

# 1 735
https://mobile.twitter.com/Anvilius/status/1209820577910939648

Това са снимките на Карен Анвил. Тя стана известна със снимката на "прекрасната четворка" през 2017 г. (и печели доста добре от нея).
Сега е била подготвила подарък за Шарлот - кукла. И това е моментът, в който я подарява.

# 1 736
Между другото Кейт е с тази рокля под бежавото палто:

# 1 737
  • Чужбина
Много яко направена от Карен снимка:

# 1 738
# 1 739
  • Чужбина
Обаче Катрин как й следи реакциите:

Гледа я и се усмихва.

Мисля, че снимките на Карен и ето тази снимка са най-добрите за днес:

Ето и видео за куклата:
https://video.twimg.com/amplify_video/1209812076912422912/vid/12 … vtzcxx.mp4?tag=13

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 15:35 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт