Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 801
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 755
Лицето и сякаш е извън фокус, но усмивката искри. Не знам фотошоп ли е, не е ли.😂😂😂

# 1 756
  • Чужбина
Ама тя тази Джанина не е ли от Щатите?

Много е проста, че така излага хората. Те дали ли са й карт-бланш да споделя, че тя е заснела нещо?

Но пак казвам, че няма проблем, че има ФШ. Просто специалист би го направил малко по-читаво, че да не изглеждат някои неща като залепени върху останалите.

А и подът е странен. Какъв е тоя странен под ...

Есме, виж:

Скрит текст:

Много е странно.

# 1 757
Да, Джанина е американка. Не я знам къде е. Може и тя да празнува в Канада. 😅 Всъщност не знаем къде са снимали картичката. Може и в САЩ да е. Нищо не пречи първо да са били там, а после да са отлетели за Канада. Сигурно и предварително са я подготвяли - някъде 1-2 седмици преди Коледа. Само си предполагам.😁

# 1 758
  • Чужбина
Нищо не пречи първо да са били там, а после да са отлетели за Канада. Сигурно и предварително са я подготвяли - някъде 1-2 седмици преди Коледа. Само си предполагам.😁

Така е, но тая Джанина не е много умна. Как може така да раздухва историята.

Но според мен, и лицето на детето, и лицето на Маркъл са на фокус.

Скрит текст:

BTW, на последната снимка се вижда, че очичките на лейди Луизе още не са се оправили. Може би пак ще й правят операция.

За такива неща е хубаво да се чака до 18-тата година обаче, доколкото знам от случай в нашето фемили.

# 1 759
Според мен снимката е правена с нечий телефон, затова е така изкривена.

Много ми харесват Кеймбридж днес, особено Шарлот. Дано стане красива като порасне. Очите са на татко и, но останалите черти много наподобяват Кейтините. Сладури са и двамата с брат и.

# 1 760
Ха - ха, от телефон, би било доста непрофесионално. Все пак си е официална снимка, която изпращат на много хора.😃

# 1 761

Мисля, че снимките на Карен и ето тази снимка са най-добрите за днес:

Тази снимка определено е най-въздействащата, но не изрязана по този начин, а в пълния ѝ размер, където се вижда детенцето в инвалидна количка заедно с родените със сребърни лъжички в устата.

# 1 762
По същия начин не ти ли въздейства Меган, докат рева, че съществува на фона на мизерията при децата в Африка?
Кейт е красота!. Като кукла Барби.

# 1 763
Богат или беден, здравето е най - важно. Болести, инциденти, злополуки се случват на всички. Не виждам какво общо имат сребърните лъжички точно на тази снимка.

# 1 764
По същия начин не ти ли въздейства Меган, докат рева, че съществува на фона на мизерията при децата в Африка?
Кейт е красота!. Като кукла Барби.
Не.

# 1 765
На фона на светлите празнични снимки на РФ с децата им и новите зетьове,които с видимо удоволствие си общуват помежду си и с хората на път към църквата,кривата черно-бяла снимка на Съсекс е като "Поздрави от затвора".И пак някакви евтини интрижки,Жанини,ризи,фокуси...По-добре изобщо да не я бяха пускали.
Шарлота ми прилича по физиономиите на кралицата,но като по-възрастна.Иначе като дете Елизабет е била доста по-лъчезарна.
Кейт и Уилям приличат на хора на мисия.Бащата учи сина на кралско поведение и ангажименти,а майката-дъщерята на обноски на лейди и сестра на крал.Преди бяха доста по-лежерни.Явно часът наближава и те се мобилизират.

# 1 766
Богат или беден, здравето е най - важно. Болести, инциденти, злополуки се случват на всички. Не виждам какво общо имат сребърните лъжички точно на тази снимка.

Нямат нищо общо! Дори най-бедното, но здраво и без здравословни проблеми дете да бъде на мястото на Шарлот на снимката, това няма как да промени ситуацията на момченцето в инвалидната количка.

А и Шарлот каква вина има, че се е родила в кралското семейство?!

# 1 767
А защо картичката на Съсекс не е на инстаграм акаунта им? Инак като замисъл снимката ми хареса, различна и разчупена е, но като изпълнение е зле.

# 1 768
Коледната картичка на Съсексови не ми хареса нищо в нея
дори ми се стори като подигравка за това как изглеждат тримата
но нали не са я пратили на мен,подминах я..
но сега след коментарите фотошоп ли е или не, се загледах пак и останах
изненадана от  увисналата лява буза на ММ..какво са правили,
кой ги е снимал и фотошопирал е смешно ,след като са пуснали тази картичка
за поздрав..докъде ще стигне Хари,ще стане ясно още следващата година..
тази "почивка" няма да продължава безкрайно..
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 18:41 от EvaKrusteva

# 1 769
  • Чужбина
Момичета, свалих речта на Кралицата за Коледа:

https://video.twimg.com/amplify_video/1209192915009978368/vid/12 … 5uMdhN.mp4?tag=13

Споменава кацането на Луната преди 50 години Grin

Общи условия

Активация на акаунт