Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 282
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Чужбина
Мегън остава майка на първородния син на Хари, а ако се разведат - Арчи остава в ЮК, тя се прибира... както стана с Уили и Хари, Южени и Беатрис, Питър и Зара... едва ли нова бременност ще е възможност ако отношенията им не са Ок, и ако се опитват да спасяват брак с дете...

Короната няма попечителство над сина на Маркъл. Тя просто ще си го вземе и ще го заведе където иска.

Короната копче не може да й каже. Hands Plus1

# 2 071
  • Sydney
Тъй ли? Нямат ли договор? Примерно както Уили?

# 2 072
Май не, защото са твърде назад в списъка за онаследяване на короната.

# 2 073
Хари никога не би си разбил семейството, защото РФ евентуално не харесват снахата. На него от 1000 км. му личи, че е много щастлив с Арчи и Мегън. 💞

# 2 074
  • Чужбина
Тъй ли? Нямат ли договор? Примерно както Уили?

Принципно, попечителството важи само върху внуците на Монарха, и то само до 6-тия.

Когато Чарлз стане крал, тогава може и да важи, но в момента няма такова нещо.

Това с попечителството е просто един голям мит, особено за правнуците.

Никой няма да й попречи на Маркъл да си грабне сина и да го отгледа в Щатите. Това Короната няма да го направи, и защото синът й не е важен за монархията. Той дори и титла няма. Съмнява ме, че ще му дадат, когато Чарлз стане крал. Ако Уилям стане крал, ще съкрати монархията. Може дори още Чарлз да го направи. Уилям има 3 деца, т.е. предостатъчни за гарантиране на престолонаследието.

Малко нечовешки звучи, но това все пак е Фирмата.

# 2 075
Скрит текст:
За мен, момичета, единственото, което може да остави още за някакво време Маркъл в кралското семейство, е следваща бременност.

Дори съм почти сигурна, че и тя го знае. Така че, очаквам включване, ако разбирате какво имам предвид.

На нея още едно дете просто ще й удължи шоуто и ще й даде възможност още малко да модернизира ... ъъъъъъъъъ ... монетаризира Короната.

Аз съм, между другото, от онези, които мислят Харко за тъп. Но признавам, че тоя човек се държи неимоверно странно.

Той действително е много слаба брънка в Кралското семейство и бе подобаващо използван за "модернизацията".

Исторически погледнато кралят и кралицата доста години са се борили за правото да са заедно и накрая са получили благословията на бащата на сегашния крал, но само след като сегашният крал е заплашил, че ще зареже и титла, и всичко, за да е със Соня. В едно новогодишно интервю преди години казаха, че понеже на тях им е било толкова трудно да се преборят за правото да са заедно, са решили да не ограничават децата си и да им дадат свобода да избират кого да обичат. Без тази предистория Мете Марит едва ли би била с Хокон, а Марта едва ли би била с Ари Бен. Но докато и двамата ''външни'' са местни, израснали с порядките, мисленето и културата в страната, то шаманът е като паднал от друга планета. В интерес на истината като се роди Ингри Александра имаше много спекулации, че както са тръгнали да го раздават либерално откъм избор на партньори и за принца, и за принцесата, кралското семейство може и да приеме някой чужденец от далечни земи за съпруг на бъдещата кралица. Марта я превари, де, ама нейното може и да е просто бурен флирт, който както бързо се запали, така и бързо да изгори.
В моите очи, да си монарх е отговорност. Който не е готов да прави жертви, защото възприема служенето на народа като отговорност, трябва да си ходи.

Няма никакъв проблем, че Хокон е външен. Дотолкова, доколкото е готов да служи на народа, нещата са напълно ОК.

Онези, които не възприемат служенето на народа като своя отговорност, просто трябва да бъдат "съкратени" от монархията. В случая, Марта трябва просто да бъде лишена от титла и да не взема участие в "служенето".

Това е моята гледна точка и позицията ми още повече се затвърди след самоубийството на Ари Бен.

Сори, ако съм объркала някъде имената. Трудно ми е с техните.

Кралица Соня, Мете Марит и Ари са външните. Хокон си е 50% кралска кръв по бащина линия. Съгласна съм, че да си монарх е отговорност, както и да си част от кралското (царското) семейство. Но не съм съгласна да не им се позволява да се женят за некралски особи. Най-малкото за разнообразяване на генофонда, колкото и грубо да звучи. Толкова време са се женили помеждуси, малко свежа кръв е добре дошла Wink

Марта Луисе много отдавна спря с официалните роли като част от кралското семейство и живее цивилен живот. С Ари така са се разбрали навремето - децата да растат като обикновени хора в обикновени училища и без кралски задължения. В резултат на което тя не получава апанаж, а се издържа сама - първо с ангелското училище, гост е тук и там и изнася лекции, дори имаше 2-3 рекламни изяви неотдавна. Докато бяха женени с Ари, той допринасяше в семейния бюджет с собственото си творчество, писал е книги и рисувал картини. Не са живели в разкош, но са се справяли.
Титлата принцеса й е по рождение, защото е дъщеря на краля. Помня едно много старо интервю с нея във връзка с неин юбилей, където тя открехна малко за трудното си детство. Че от малка не се е чувствала на мястото си в тази златна клетка с толкова изисквания и задължения, а е искала да върви по свой път, който не се е връзвал с очакванията към нея като принцеса. В тийн годините даже е имала период на депресия, където само подкрепата от родителите й е помогнало да излезе от нея. Дори каза, че се чувства ужасна късметлийка, че не е трябвало да наследи тя короната, а по-малкия й брат, защото тогава не е било първородното дете, както сега, а първородният син.

# 2 076
  • Чужбина

Кралица Соня, Мете Марит и Ари са външните. Хокон си е 50% кралска кръв по бащина линия. Съгласна съм, че да си монарх е отговорност, както и да си част от кралското (царското) семейство. Но не съм съгласна да не им се позволява да се женят за некралски особи. Най-малкото за разнообразяване на генофонда, колкото и грубо да звучи. Толкова време са се женили помеждуси, малко свежа кръв е добре дошла Wink

Аз съм на 100% съгласна с това. Не става въпрос за "кралската кръв", а за това да бъдат отговорни към връзките си и да не подлагат на изпитание Короната заради връзките, т.е. да не компрометират монархията.

За мен, шарлатанинът си е чист компромат, и би бил такъв, дори и аз да се хвана с него, дето не съм от кралско семейство.

Този човек лъже и заблуждава наивните. Шантав е. Нали знаеш, че обяснявал на Марта, че, като погледнел лицето й, виждал някой друг, в някакво друго време, в Египет, по времето на фараоните, той фараон, а тя неговата фараонка ... бла бла бла.

Аз мога да ви покажа какво вижда шарлатанинът, като погледне Марта:

# 2 077
Абе добре, че няма да става кралица Joy

# 2 078
  • На топло
"Помня едно много старо интервю с нея във връзка с неин юбилей, където тя открехна малко за трудното си детство. Че от малка не се е чувствала на мястото си в тази златна клетка с толкова изисквания и задължения, а е искала да върви по свой път, който не се е връзвал с очакванията към нея като принцеса. В тийн годините даже е имала период на депресия, където само подкрепата от родителите й е помогнало да излезе от нея."

Колко е грозно това плкане на кралски особи. Трудно детство значи..🙄??? Сериозно....🤐Труднен живот имат децата без родители, които не са нужни на никого и буквално живеят на улицата. Тези деца даже нямат на кого да се оплачат, защото никой няма да им обърне внимание.
Тази лигава принцеса, която винаги е имала всичко и е решила да се концентрира на това което няма - свобода.
А и в днешно време кой е напълно свободен?
Никой. Всеки се бори със собствените си окови....

# 2 079
  • Чужбина
А и в днешно време кой е напълно свободен?
Никой. Всеки се бори със собствените си окови....

Да се бяха родили в бедно семейство, или да нямаха родители, щях да ги питам колко са свободни.

Лигльовци шантави. Абсолютно недобре с главата.

Уилям много хубаво са го учили, че е късметлия в живота. Това е истината.

Нямали били свобода. Айде де ...

Децата от малки били имали задължения. А другите деца ... бедните деца, те нямат ли задължения. Да не кажа, че има милиони деца, на които им се налага да работят.

Не се ли срамуват поне малко, когато се оплакват?

# 2 080
  • Sydney
По принцип всеки си мисли, че неговото е най-тежко и най-трудно... и гледа от своята кула...

# 2 081
# 2 082
Има слухове, че Кеймбридж ще имат 2 Тура през 2020.
Залагам на един в Европа, с децата и един извън Европа.
За Европа залагам на Испания или Нидерландия.
Не са ходили на посещения при Летисия и Максима досега.
А защо не да посетят и двете държави в един тур.
За света ще е някоя държава, която не са посещавали досега, но коя ли?
Може би им е време да отидат до Африка.

# 2 083
  • Sydney
Датчаните:

https://www.instagram.com/p/B6oDMMBnNCW/?igshid=105cf32ycqrr9

Кейт и Уили - Да дойдат в Оз... отдавна не са идвали Simple Smile

О и Кити има(ла) рд:

https://www.instagram.com/p/B6nm-YDHpCf/?igshid=16fn3hs1ev1uj

# 2 084

Не знам дали четат тук, обаче ако го правят, да знаят че Меган и Хари с очарователна картичка за Коледа (СНИМКА) води към някакъв неофициален инстаграм профил...
Твърде непрофесионално.

Общи условия

Активация на акаунт