Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 776
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 100
Ааа, има и една снимка, дето я е правила и пуснала някаква приятелка Joy Хубава снимка на Арчи и Мега и размазан Хари
Дали са те или не са, не се наемам да казвам Simple Smile

# 2 101
  • На топло
Ааа, има и една снимка, дето я е правила и пуснала някаква приятелка Joy Хубава снимка на Арчи и Мега и размазан Хари
Дали са те или не са, не се наемам да казвам Simple Smile
Те са 😆.
И след като снимката е попаднала в Интернет, значи Мегън има пръст.

# 2 102
Погледнах писаното и виждам две новини: Херцогинката няма Shocked ангажименти за януари, което е направо изумително. Второто е, че изглежда Съсексовите още не са се върнали(поне официално) в Лондон и може би не са били заедно на Коледа. Това, последното, обаче ми звучи малко несъвместимо с новината, че Мег патентовала името и титлата им. Това значи, че още няма нищо официално като раздяла между Шашавия и Алчната Laughing и че тя се готви да трупа бързо пачки, може би предусещайки накъде вървят нещата или просто алчността й изби на челото и вече не успява да я скрива.
Мисля, че на тъпия Харко му предстои тежка година предвид за коя се ожени. Цирковете предстоя и ще има какво да обсъждаме тук. Темата ще набира скорост Joy

# 2 103
  • Чужбина
Мисля, че на тъпия Харко му предстои тежка година предвид за коя се ожени. Цирковете предстоя и ще има какво да обсъждаме тук. Темата ще набира скорост Joy
Нали ви казвам, че пуканки нЕма да останат Joy

# 2 104
Аз освен на Мегито и на останалите членове на РФ не видях да са обявили ангажиментите.

# 2 105
Попаднах на статия в руски сайт, че Мегън и Хари са във вила, собственост на руски олигарх.  https://zen.yandex.ru/media/id/5dbc0e65b477bf00ae5eb4d3/megan-ma … 0aad43600b0d29994
Скрит текст:

# 2 106
  • Чужбина
Иначе, ето няколко снимки като добавка към доброто резюме на Ън:

Хари изглежда възмутително зле:

Пуснаха някаква некадърно фотошопирана снимка, на която дори килимът не пасва от двете страни:

# 2 107
  • На топло
Хари се е усмихнал насила 😳 ( с шапката)

# 2 108
Нали ви казвам, че пуканки нЕма да останат Joy

Това ми е любимата снимка на Мег. Като вирна крака, че гащите й се виждат.

# 2 109
Да, не бях обърнала внимание, но шарките на килима са различни, очевидно снимката е колаж от различни парчета ,дето Харко, естествено, е стъпил на друг килим. Mr. Green Дали не са забелязали, или разчитат ,че хората не гледат и няма да видят несъотвествието.

# 2 110
Не знам, на мен Мегън ми е смешна, не е зловещо като шамана
Човек, роден със сребърна лъжичка и абсолютно безпардонен ми е дядката мъжле на Лилибет. И пенсионирания испански крал също.
Дойде времето на работещите рояли, трябва дисциплина, тоалети и много много работа и блясък. Селянии като на Мегън или побутване като на Летисия със свекървата, са забавни, ако са еднократно. Но ако са ежедневие, никак не е добре.
Та и Хари... беше сладък младеж доскоро. Вече е семеен мъж. Да набляга парцалите, няма как.

# 2 111
Ох, това между Летисия и свекърва й беше невероятна простотия. 😂 Голяма излагация. 🙄

# 2 112
Охх, как им пасна на двамката  - Шашавия* и Алчната* Joy
холивудската херцогиня как си представя да върти амбулантна търговия..
и тази Фондация няма ли да служи за параван към нещо по - дебело!?

# 2 113
Коледната снимка с Хари, Мегън и Арчи е откровено фотошопиран колаж. Хари е вмъкнат допълнително. На оригиналната снимка са само Арчи и Мегън. Хари е фотошопиран допълнително.

# 2 114
  • Чужбина
Не знам, на мен Мегън ми е смешна, не е зловещо като шамана

Шаманът хич не ми е зловещ. Да дойде при мен да видите какво ще го направя. Фараони-мараони ще ми разправя.

Дирекшън ще го вкарам в лудницата ... жълта книжка ще му извадя. Joy

Общи условия

Активация на акаунт