Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 138
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 280
# 2 281
И нещо по темата.
Неглиже в Бутан

# 2 282
Ели, аз докато дочета, видях, че вече са обяснили за патентите и марките. Оказа се, че има разбиращи Wink

Според мен Ммще ги развее повече и от Даяна, след като я изпързалят към дън горите канадски. При развод не мисля, че Хари ще й остави детето и смятам, че това отдавна е подписано в предбрачния им договор. А това пък ще й отвори врати към всички възможни шоута а ла Елън Дж. Да реве наред, как след "загубата на сина й" едва, едва съществува... и туй то.

# 2 283
  • Чужбина
Според мен Ммще ги развее повече и от Даяна, след като я изпързалят към дън горите канадски. При развод не мисля, че Хари ще й остави детето и смятам, че това отдавна е подписано в предбрачния им договор. А това пък ще й отвори врати към всички възможни шоута а ла Елън Дж. Да реве наред, как след "загубата на сина й" едва, едва съществува... и туй то.

Ох, супер, благодаря ти. Flowers Hibiscus

Във Великобритания обаче, предбрачните договори не важат като в Щатите. Там, дори да имаш предбрачен договор, самият закон има преимущество.

Моля, някой от живеещите в Англия да ме коригира, ако греша.

Според мен, но може и да се лъжа, Короната не е чак толкова жестока, че да й задържи детето. При Даяна бе друго, тя бе майка на първороден син на престолонаследник. Там попечителството в/у такова място в линията за наследяване е уредено.

Но на Маркъл няма да й направят проблем. Така си мисля аз де. Ако й вземат детето, тя наистина ще има причини да реве. То кой не би оревал орталъка, ако го лишат от детето му.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 18:40 от Eleonora_27

# 2 284

То кой не би оревал орталъка, ако го лишат от детето му.
Мегън Маркъл,отгледаната от лошия баща,оставена от добрата майка.
Актриса и бръмчалка.Кога ще има време да седне да гледа дете.
А и по-добре наследник в РФ,отколкото никой в ЛА.
Теоретично,в случай на развод,разбира се.Но не вярвам толкова лесно да се отърве от Харко,ако му затворят пътя към РФ.

# 2 285
  • Чужбина
Малко смях ...

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 21:42 от Не се сърди, човече

# 2 286
# 2 287
Херцогинята на Корнуол, посещава Кралското училище за ръкоделие, на което е патрон и открива нова изложба „Лица и фигури в бод“. Събитието, до колкото разбрах е станало на 05.09.2019 г. Стара снимка, но интересна

# 2 288
Опит за сравнение, но според мен.....Не.

# 2 289
Според мен очите са като на Мег:

# 2 290
С майка си.

# 2 291
  • На топло
Детето е с тъмна коса и тъмни очи, нали?
Няма да има рижа коса и светли очи.

# 2 292
  • Чужбина
Да е живо и здраво детето, прилича на майка си.

На мене в началото много ми приличаше (ама сигурно съм си внушавала) и на бащата на Мегън. Ама сега ... не, не прилича.

Чакай да си опрайм роклята ...

# 2 293
Казвам ви аз, че прилича на майка си. Ама то и по-добре.

# 2 294
Детето е с тъмна коса и тъмни очи, нали?
Няма да има рижа коса и светли очи.
Дано няма, че комбинацията е ...Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт