Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 000
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 90
Обаче Чарли, хич не ми "харесва" напоследък. Прави ми впечатление, че ръцете му са пак ужасно подути на последната снимка с Камила. Дано е добре, защото аз го харесвам и искрено му симпатизирам, но това с подуването и почервеняването на ръцете ми се струва бая обезпокоително. Май и преди беше споменавано във форума, но явно човека си има някакви болежки.

# 91
  • Чужбина
Мери от утре ще е в Индонезия:

# 92
Не знам дали може да се вярва на тези източници, но според тях Чарли щял да посвие бройката на работещите рояли до децата и внуците си, когато стане крал.

https://www.express.co.uk/news/royal/1211681/prince-Charles-roya … y-Epstein-scandal

# 93
Аааа, дано, дано да ги посвие, че аман - всякакви прикари станаха кралски особи.

Елеонора, страхотна тема, много настроение и празничен дух ми донесе!

Пак да кажа - според мен никоя от кралските снахи не е бременна, но ще видим.

Софка е сладка, миловидна и секси, но красавица не бих я нарекла. Виждам обаче какво може да намери в нея един мъж.

# 94
Той добре иска да ги свие, но не виждам как 7-10 човека ще поемат работата на още 15 човека. И то тези 15 работят най-много. В тях спадат Анн, Софи, братовчедите на Кралицата.
Има важни събития, на които ходят главните. И безброй събития, без медии, на които ходят страничните рояли.
Тоест иска след време
само семейството на Уилям да работи.
Защото не се знае какво ще стане със Съсексови и е почти сигурно, че Арчи няма да е работещ роял.
Мисля си, че това е още една причина Кейт да роди още едно дете. Пирамидата ще се стесни драстично и няма да има достатъчно работна ръка.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 18:31 от TinoTino

# 95
  • Чужбина
Не знам дали може да се вярва на тези източници, но според тях Чарли щял да посвие бройката на работещите рояли до децата и внуците си, когато стане крал.

https://www.express.co.uk/news/royal/1211681/prince-Charles-roya … y-Epstein-scandal

Да, това е старо инфо. Чарлз го обяви още през 2012-та година това нещо.

# 96

Е това вече ще е върха на глупостта. Точно наследниците ще се скъсват от работа /буквално/, а другите ще си паразитират на воля и ще си живеят живота на чужд гръб.

# 97
Ако е така няма ли много на гъсто да им станат ангажиментите?

# 98
  • На топло
Елеонора 🌹,
благодарности за прекрасната Коледна тема!
Много красиви снимки, особено при англичаните 😊.
Ох не знам дали Мегън ще тръгне толкова бързо за второ дете, но знае ли човек....
И за Кейт имам съмнения, имат вече 3 деца.

# 99

Е това вече ще е върха на глупостта. Точно наследниците ще се скъсват от работа /буквално/, а другите ще си паразитират на воля и ще си живеят живота на чужд гръб.

Предполагам, че издръжката за другите ще спре. Едва ли ще ги орежат откъм ангажименти, а да продължат да им плащат.

# 100
Ангажиментите им през 2018

Чарлз работи най-много, но следващите са тези, които искат да пенсионират
Само Анн, Едуард, Андрю и Софи имат близо 2000 ангажимента общо, които ще трябва да ги поемат Чарлз, Уилям и Хари.

Да не говорим, че ако Кралицата се откаже на 95, ще има само 6 работещи рояли.

# 101
Орязват им задълженията и готово. Ще наподобяват останалите монархии в Европа с основно представителна функция. Не мисля, че е нужно всякакви братчеди и учинайки да висят по балконите - монархът, децата и внуците му са достатъчни.

Елизабет няма да абдикира. Чарлз може и да се откаже в полза на Уилям, но бабата няма да слезе от престола жива.

# 102
Е значи с възкачването на трона на Уили, Хари и Меган ще изчезнат от небосклона и най-накрая ще получат така желаното от тях прайвъси. Само дето, докато това стане ще ги скъсат от работа, защото ще трябва да поемат част от ангажиментите на тези, които ще бъдат "съкратени" от Чарлз. Е тогава ще падне реване от страна на Съсекс

# 103
Обаче Чарли, хич не ми "харесва" напоследък. Прави ми впечатление, че ръцете му са пак ужасно подути на последната снимка с Камила.  Май и преди беше споменавано във форума, но явно човека си има някакви болежки.
Дъртоза се нарича заболяването му.Всички това ни чака,с изключение на Баба.Не случайно е роднина на Дракула.
Мда,напоследък се забелязват наченки на мъжественост у Чарли и Уили.То няма и кой друг да опъва,готиният Фил поема към вечен отпуск,Хари Разстроеният ще плаче в  САЩ. Остават бащата и синът,който "приличал на майка си".
За Чарлито не знам,но Уилям със сигурност вече подостря брадвата.Я даде някоя роля на Хари,я му се досвиди.Може Зара и мъж да издигне,те май имат здрава връзка.

# 104
Ама те и сега могат. Но не искат. Тва с прайвъсито е голям прах в очите на хората.

Общи условия

Активация на акаунт