Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 739
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 860
Палтото на Прада го взимам.
Давам ти го.Късо,с копчета като шинел,а цветът (ми) е труден за носене през зимата.

Моци очевидно се кефи да хубавее сред кралската рода вече като техен член,но дали само това го свързва с Беатрис,ще си покаже.Може пък да не е така.Щото азиатката,майката на сина му,голямата красавица.Йорката е със стандартно бежево палто,дори не винтидж,нищо особено или скандално,пък че не е хубава не е виновна.

# 1 861
  • Чужбина
Е, те на тия красиви места можеха да отидат след Коледа.

Сега ще видиш, Катрин и Уилям на какви красиви места ще отидат с децата.

Коледа се прекарва със семейството.

Щото азиатката,майката на сина му,голямата красавица.Йорката е със стандартно бежево палто,дори не винтидж,нищо особено или скандално,пък че не е хубава не е виновна.

Видях й снимки в соц. мрежи на азиатката.

Бръмчалка ...

# 1 862

Че Хари да не прекарва Коледата с комшиите? Той е със съпругата си и детето си, че даже и с тъщата. 😁

Уилям също не винаги е прекарвал Коледа с баба си и останалите.

# 1 863
  • Чужбина
Уилям винаги е прекарвал Коледа със семейството. Или с Уиндзор, или с Мидълтън.

# 1 864
Че Дориа каква е, не му ли е тъща? Да не е някоя хваната от улицата? Защо само с неговата рода трябва да бъде?

# 1 865
Ох, да, как не се сетихме, че на Хари тъщата му е по-близка от баща му, брат му и баба ми. Добре, че е тая тема да ни уведоми.
Само не разбрахме дали Хари се радва на приятелска компания или на тъща си, от два дена теориите нещо не могат да се напаснат. До вчера всеки пост на Лилия беше как се кефи да е с приятели, докато другите следват разни протоколи заради баба си от Сурсулево.
Важно е, че е с жена си и детето си в крайна сметка - те наистина са му семейство, което следва да е по-важно от кралската рода. Ама, че с приятелите и майката на жена си му било по-забавно, отколкото с неговото семейство, бих могла да поспоря.
Дория е чудна тъща, която беше много заета, за да иде на празника на дъщеря си по случай бъдещото и бебе, ама иначе са си супер близки. Даааа...

# 1 866
  • Bristol
Разгледах снимки от мястото където са, искам и мен някой да ме натири там, ако може не за 6, а за 16 седмици. 😭 Невероятно красиво е. 😍😍😍
И аз като теб се хвърлих да разглеждам мястото, дори Deep Cove Chalet потърсих. Не изглежда силно заселено място, въпреки, че не е много отдалечено от Ванкувър и Сеатъл. Там не е ли снежно в момента? Като са написали, че Хари се катерел (hiking) из Horth Hill, ми се стори доста екстремно. Но после погледнах снимки, приятни горски разходки са, все едно си на Витоша Simple Smile

# 1 867

Че Хари да не прекарва Коледата с комшиите? Той е със съпругата си и детето си, че даже и с тъщата. 😁

Уилям също не винаги е прекарвал Коледа с баба си и останалите.
Харко от немай къде е почнал да следва принципа "Откъдето е жената,от там е и родата".. Гроздето е кисело,то е ясно..Но кой каквото сам си направи,никой друг не може да му причини.
п.п.Каквито и пудри,захари и еднорози да се ръсят,няма как да повярвам,че един мъж е предпочел тъща си,пред баща си,брат си и баба си.Още повече,когато говорим за хора с доказано близки отношения през годините ..Хари бе любимец на баба...Сега е любимец на тъща си Joy

Едно истинско сплотено семейство,щеше да изкара Коледните празници заедно,майката на Мегън също можеше да е с тях..Обаче,нали прайвъси,ала-бала портокала и ...мармотите взеха да се оливат.

# 1 868
Като се спомена, че Кейт и Уилям имат драматична новина първото, което ми мина през ума беше, че ще обявят бременност с близнаци (което си е драматично при налични още три деца) или някаква промяна в унаследяване на трона, която ще изтегли Шарлът наравно с брат й и само предстоящи събития свързани с техни постъпки, образование или нещо друго ще посочат наследника след Уилям.

# 1 869
Момичета, не ви ли омръзна вече?

По темета. Чудесни снимки и гифчета. Времето вчера беше страхотно и предразполагаше за повече време навън за хората, очакващи да видят роялите. Днес отново си е ''английско'', мрачно, дъждовно и депресиращо.

# 1 870
  • Пловдив
На мен през ума ми мина, че може би е била бременна, но е загубила детето.

# 1 871
Нищо драматично няма да обявят.
Омид обича да драматизира...

# 1 872
  • София
На мен през ума ми мина, че може би е била бременна, но е загубила детето.

Не мисля, че биха обявили такова нещо публично.

# 1 873
  • Чужбина
На Омид измислиците за драматични глупости са това.

# 1 874
Мегзито може да е дала зор на Хари да се махат за Коледа, защото е разбрала, че децата ще присъстват за първа година.
Видя се, че те бяха в центъра на вниманието, ако и тя беше там, нямаше да я отразят.
Отсега нататък ще е така, Мегз!
Децата ще заемат централното място.
Тя ще е все повече в периферията.

Общи условия

Активация на акаунт