Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 175
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 160
Елеонора, аз не те обиждам, а казвам истината, има разлика.

Ти пак не си разбрала, Съсексови не са собственици на патент, не го ли разбираш това? 🙄

# 2 161
  • На топло
Мисля, че Меган не може да измисли и да организира толкова много неща да се случат през волята на роялите, така както са се случили. Иска се разностранна подготовка, каквато не очакваме, че една треторазрядна актриса би имала. Затова и предполагаме, че или Хари или някой друг от роялите е дал зелена светлина за това. Според мен, това не е в модела на роялите и се случва въпреки желанието им. Това е по-скоро агресивен, "новаторски", американски модел. Меган е само лицето на нещото /каквото и да е то/, а зад нея има много силни хора, които действат така, че това да се случи. И вероятно се забавляват, защото нищо няма да им се случи. Ако нещо се обърка, Меган ще го отнесе.
Тоест, Баба Бети е мозъка на цялата операция, хм...
Защото на Короната и трябват пари😂?
Не разбирам мотивите да се забърка в такава помия?
Обясни 😁

# 2 162
  • Чужбина
Елеонора, аз не те обиждам, а казвам истината, има разлика.

Ти пак не си разбрала, Съсексови не са собственици на патент, не го ли разбираш това? 🙄

За какъв патент говориш?

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 06:35 от Eleonora_27

# 2 163
Фондацията е собственик на патента, а не Хари и Мегън.
Да ти го потретя, пък дано ме разбереш.

И защо адресът на фондацията не е Жабешкото имение или Кенсингтън, или Кларънс Хаус?
  В Америка ли е адресът?

# 2 164
Аз те питам защо е патентовано името.

Защо?

Защото хората си имат проекти и си работят по тях. Със сигурност обаче Мегито няма да развива амбулантна търговия, както предполагате. ☺️ А Бети със сигурност е запозната с намеренията им.

# 2 165
А ти знаеш ли коя е Натали Кембъл?
Можеш ли да отговориш защо и тя е била вписана като собственик на търговската марка на фондацията?
Говорим за собственост на патент.
А не за собственост на фондация.
Поне тези линкове това показват.
Meraviglia,
имам молба към теб да обясниш какво се случва според теб. Какво предполагаш? Аз не се занимавам с търговия, не ми е известно как фондацията, която е юридическо лице,  може да притежава търговска марка. Всеки ли може принципно да патентова всичко, което си реши? Като излиза името на Сара Латъм, че е била собственик има ли/може ли да излезе още някаква информация за управлението на фондацията и т.н. Тя е американка, това явно не е пречка, но защо не е. Искам да разбера неща, които не знам. Ако желаеш да ми отговориш, моля да е по-подробно, като на невежа в тази област.

Тоест, Баба Бети е мозъка на цялата операция, хм...
Защото на Короната и трябват пари😂?
Не разбирам мотивите да се забърка в такава помия?
Обясни 😁
Hello♥J,
аз може би съм идеалист или може би прекалено вярвам в имиджа на баба Бети, създаван толкова много десетилетия. Писала съм, че съм впечатлена от нейната дипломация. Не мога да си представя, че вече не може да го прави, защото мисля, че това й е в кръвта. През ум не ми е минало, че тя може да нареди такова нещо. То е безумно! Писала съм, че според мен причината да се появи Меган като кралска снаха е изнудване и дискредитиране на британската монархия. Изнудвачите са "нещото", което имах предвид.

# 2 166

Може ли някой да обясни разликата между “registered” и “application published”. Само, ако знае от юридическа, не конспиративна гледна точка.

# 2 167
  • Чужбина
Скрит текст:
Фондацията е собственик на патента, а не Хари и Мегън.
Да ти го потретя, пък дано ме разбереш.

И защо адресът на фондацията не е Жабешкото имение или Кенсингтън, или Кларънс Хаус?
 В Америка ли е адресът?

Не:

7 Savoy Court, London, United Kingdom, WC2R 0EX

# 2 168
# 2 169
Хайде успокойте се малко, особено Елеонора!  Юристи тук, доколкото разбирам, няма Simple Smile Никоя не е наясно ни с фондации, ни с патенти! Нито е вътре в кралското семейство, за да знае какво става зад вратите там, че да се изказва с някаква категоричност. Съвсем издивя темата вече! От толкова емоции и истерии полза няма, само по-бързо ще се състарите и погрозните Wink

Мегън Маркъл, като била на 11 години написала писмо на Хилъри Клинтън ... в Белия дом (по това време Хилъри Клинтън не е била в Белия дом, но се направете, че не сте забелязали отклонението от истината).
Това не знам за кой път го пишеш вече и то с такова наскачане. Само едно ще ти кажа - вземи калкулаторчето и посмятай малко!
Когато Меган е била на 11 години, Клинтън вече е бил президент!

# 2 170
Кралското семейство и без друго напоследък са го "позакъсали" малко откъм имидж, абсурд е да допуснат да се случи нещо такова, ако има нещо нередно. Само още скандали им трябват в момента. 🙄

# 2 171
  • Чужбина
Хайде успокойте се малко, особено Елеонора!  Юристи тук, доколкото разбирам, няма Simple Smile Никоя не е наясно ни с фондации, ни с патенти!

Птица, аз просто сравнявам двете фондации и откривам разликите.

Може ли някой да обясни разликата между “registered” и “application published”. Само, ако знае от юридическа, не конспиративна гледна точка.

Мога само да дам скрийншотове за двете фондации:

Кеймбридж:

Съсекс:

# 2 172
Кралското семейство и без друго напоследък са го "позакъсали" малко откъм имидж, абсурд е да допуснат да се случи нещо такова, ако има нещо нередно. Само още скандали им трябват в момента. 🙄
С това съм напълно съгласна!
Ще поживеем, пък ще видим.

# 2 173
Аз не разбрах за патента. Фондацията на Съсекс е патентовала името sussexroyal, така ли? А самата фондация вече е собственост на Хари и Меган, т.е. те ще си ползват sussexroyal както решат, нали?

# 2 174
  • Чужбина
Аз пък искам да попитам, защо се обръща внимание на това, че Съсекс роял е собственост на фирмата.

Какво от това?

Те са създали търговска марка.

Търговската марка на Фондация Кеймбридж също е собственост на юридическо лице, т.е. фирмата за Фондацията.

Но при Кеймбридж имаме търговска марка "Фондация на херцогинята на Кеймбридж ..."

А при Съсекс имаме търговска марка "Съсекс Роял".

Какво значение има, че собственикът на търковската марка Съсекс Роял е фондацията, при положение че има създадена търговска марка, която е собственост на юридическо лице.

Айде сега, ако има юрист да каже какво е това чудо LLP.

Аз не разбрах за патента. Фондацията на Съсекс е патентовала името sussexroyal, така ли? А самата фондация вече е собственост на Хари и Меган, т.е. те ще си ползват sussexroyal както решат, нали?

Търговскат марка Съсекс роял е собственост на юридическото лице, т.е. на Фондацията Съсекс, която е LLP.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 08:35 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт