!Гласувах и аз. За
не съм пускала СМС. Сега ще го направя за първи път. И то не защото вярвам, че това - СМС-ите ще е правилен начин за излъчване на победител, а защото евентуално ще се окаже единствения. И защото съм съгласна с Дяволо и с едно негово по-предно мнение-четейки в мрежата, феновете на Юлиян са сигурни, че ще спечели. И ще стане като на избори-защо да гласувам, като Х така или иначе ще спечели? И накрая пасуването води до победа на У. Та ще пусна СМС-и, не много, но ще го направя.Прочетох много смешни квалификации и характеристики за Юлиян в темата
Риторично си питам, отговор не искам, последна седмица, нито ще влизам в словесен двубой с който и да било за кауза пердута, нито има смисъл. Само моля да не се повтаряме, че се пише доста и едно нещо прочетено през пост става много тегаво да се намила. 
Още снощи писах за промото за понеделник. И ако и след него има хора, които не мога да направят разлика между поведението на Веселин към Ана в частност и към женското съсловие като цяло и това на Юлиян към жените в предаването, към които е изразявал някакви емоции, няма аз да съм пристрастната.
Благодаря отново на Смайли за темата и оформлението ѝ, благодаря и за анкетата!

, елементарна култура на форумно общуване е да направиш това, което казваш годно за четене от събеседника. То аз скролвам такива постове и никове, по дефолт игнор, но мазоли имам вече, а от телефон е направо ужасно.