💪"Игри на волята: България" - Тема 14 /Финал/

• 187 624
  • 5 809
  •   1
Отговори
# 5 670
Обикалят предаванията на Нова. Чакам и Весо да палне барбекюто. Wink

# 5 671
Така де.
Пак стигнахме до рейтинга. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мери, Джулката е култов участник в игрите. Запомнящ се. Няма да се забрави. Близначките, които мисля също ще участват в Черешката не предизвикват такъв интерес колкото Джулката. Simple Smile

# 5 672
В такъв случай, дали "лачената чанта" Гала изрично е отказала да приеме Юлиян като гост? Щом от другите предавания на Нова нямат нищо против него?

# 5 673
В такъв случай, дали "лачената чанта" Гала изрично е отказала да приеме Юлиян като гост? Щом от другите предавания на Нова нямат нищо против него?

Силно се съмнявам. Всеки зрител гледал ИВ иска да види Джулката в други предавания - без значение дали го харесва или не го харесва. Джулката=висок рейтинг. По-скоро съм склонна да повярвам, че е отказал на Галка и Ко.

П.с В интерес на истината той е с най-много позитиви от участниците в ИВ.

# 5 674

Силно се съмнявам. Всеки зрител гледал ИВ иска да види Джулката в други предавания - без значение дали го харесва или не го харесва. Джулката=висок рейтинг. По-скоро съм склонна да повярвам, че е отказал на Галка и Ко.

Не всеки. Wink

# 5 675
  • Испания
Да се чуди човек как е съществувала 20 години Нова ТВ без Юлиян! JoyJoyJoy

# 5 676
Да бе, добре че се появи той, да им "направи" предаванията. Joy

# 5 677
Никой не твърди, че Юлиян прави рейтинга на нова, или без него ще свърши света. Просто в момента е актуален, много( разбира се не всички) хора го харесват. Нормално е да има интерес към него .  А предавания иначе Нова си имат предостатъчно. Въпроса е има ли кой да ги гледа...

# 5 678
Да бе, добре че се появи той, да им "направи" предаванията. Joy

Виж ми поста. Говоря само за предаването "Игри на волята". След участието му в него никъде не се е появявал и е интересен. Актуален е. Хора, които никога не са гледали "Черешката" ще го гледат цяла седмица заради него....Поне това сочи моето проучване из социалните мрежи. Hands V

# 5 679
Да се чуди човек как е съществувала 20 години Нова ТВ без Юлиян! JoyJoyJoy

Времето в Нова вече ще се измерва с преди Юлияновата ера и след Юлиянова ера;)
Много се възмущаваха какво правят в игри на волята хора,  които хич не стават за там и явно нямат физическата подготовка.Питам същите хора: Какво дири в кулинарно предаване Юлиян?WinkСигурно е прекрасен кулинар:) Ще видим де,  но ако неподготвени физически нямат място в Игри на волята,  неподготвени кулинарно нямат място в кулинарни предавания.

# 5 680
Ти пък Simple Smile Черешката отдавна не е кулинарно предаване - една трета от участниците викат някой друг да им готви.

# 5 681
  • София
Цитат
неподготвени кулинарно нямат място в кулинарни предавания.

Е, (почти) всички, гледащи Черешката, сме на това мнение, но уви, продуцентите имат друго виждане. Хляб и зрелища, с превес на зрелищата, разбирай скандали и интрижки.

# 5 682
Ти пък Simple Smile Черешката отдавна не е кулинарно предаване - една трета от участниците викат някой друг да им готви.

Каквито са ни кулинарните предавания,  такива са ни и реалитата явно;)

# 5 683
  • Другата България
Аз се ограмотих какво всъщност е туй предаване, което досега съм си мислела, че е епизод за епизод, а то било цяла седмица с едни и същи хора.
"Черешката на тортата е българско кулинарно риалити, част от международния франчайз „Ела да вечеряш с мен“ (на английски: Come Dine with Me), в което популярна личност приема в дома си четири други известни българи. Домакинът има за задачата да направи вечеря и да се погрижи за доброто настроение на своите гости.Пет (Четири) известни личности приготвят по пет (четири) вечери и пет (четири) изненади, като в края на всеки епизод гостите оценяват домакина. На финала на кулинарната седмица, шеф Манчев награждава победителя с плакет „Перфектният домакин".
newsm78 Егасимус и кулинарното предаване. Пардон, "кулинарното предаване". Joy Това си е чисто ШООЛ, поредно. Някакви хора най-различни се събират, показват, хранят се и после ги обсъждат същите хора и едни други хора пред ТВ-то и в социалните мрежи. Мдааа, чисто кулинарно предаване си е, ама от най-кулинарните Grinning, Мастершеф и Кичъна прахоляка може да му дишат само. И понеже мъжът ми е основния готвещ в нас наистина случайно тези дни гледаше в същата "Черешка" Атанас Месечков /дано не се бъркам/. Танцьор, хореограф, и не знам още какъв.  Thinking newsm78 Ми този що пра'и там? Танцьор в кулинарно предаване? Ами онзи треньор по салса, дето пък ще е с Е/С? Такива неподготвени кадри вън от "Тортата", само на черешКата, но не и в предавания за готвене, каквото несъмнено е въпросното коментирано. Crossing Arms

# 5 684
Това предаване удари дъното в седмицата на Кулагин, и след това когато Луна "посрещна" гостите си. След това спрях да го гледам. Отвратих се  от виповете им. ( не се отвратих от черешки и торти обаче 😀).
Но сега ще го гледам, независимо кой от ИВ участва. може би само без Анка, Радка и Русалът.... и Сашко

Общи условия

Активация на акаунт