Сигурно е прекрасен кулинар:) Ще видим де, но ако неподготвени физически нямат място в Игри на волята, неподготвени кулинарно нямат място в кулинарни предавания.
Черешката отдавна не е кулинарно предаване - една трета от участниците викат някой друг да им готви.
Черешката отдавна не е кулинарно предаване - една трета от участниците викат някой друг да им готви.
Егасимус и кулинарното предаване. Пардон, "кулинарното предаване".
Това си е чисто ШООЛ, поредно. Някакви хора най-различни се събират, показват, хранят се и после ги обсъждат същите хора и едни други хора пред ТВ-то и в социалните мрежи. Мдааа, чисто кулинарно предаване си е, ама от най-кулинарните
, Мастершеф и Кичъна прахоляка може да му дишат само. И понеже мъжът ми е основния готвещ в нас наистина случайно тези дни гледаше в същата "Черешка" Атанас Месечков /дано не се бъркам/. Танцьор, хореограф, и не знам още какъв.
Ми този що пра'и там? Танцьор в кулинарно предаване? Ами онзи треньор по салса, дето пък ще е с Е/С? Такива неподготвени кадри вън от "Тортата", само на черешКата, но не и в предавания за готвене, каквото несъмнено е въпросното коментирано.
Препоръчани теми