💪"Игри на волята: България" - Тема 14 /Финал/

• 187 625
  • 5 809
  •   1
Отговори
# 5 655
  • Другата България
Като се изясни кога ще е, пиши тука, че аз темата за Черешката не следя. И близначките също, и тях бих гледала.

# 5 656
Не знам какво ще готви Юлиян, ама изненадата за гостите може да е по една лачена чанта за всеки

# 5 657
  • София
И кво сега? Веско се съдра да го влачи това знаме из цяла България (скоро и в Ю ЕС ЕЙ) и никой не го покани в Черешката ли бе?!? SobTired Face

# 5 658
Аааау, язък. Чудя се ако и другите от славяните искат да развеят знаме, трябва да му се молят ли?

# 5 659
  • София
Румен Бахов е другият мъж, познахте. Сега питах човек, който го познава.

# 5 660
Едва ли ще е скоро Юлчо. Още не са минали близначките, а те откога качиха снимка.

# 5 661
И кво сега? Веско се съдра да го влачи това знаме из цяла България и никой не го покани в Черешката ли бе?!? SobTired Face

Дали? 🤔

# 5 662
.... никой не го покани в Черешката ли бе?!? SobTired Face
Къде да ги покани? На лЕмузината не и е удобна дестинация Кривня 🤣

# 5 663
Симона Загорова не беше ли дъщерята на Глория (фолкпевицата). Първо си помислих за златните момичета да не е някоя Симона, ама.. това е на Глория дъщерята.  Таз не я искам до Юли, ама..не ме питаха.
Николина не знам как се е съгласила да участва, то няма начин да не бие всички там  по майсторлък, но..
Видях го във фейсбука на някакво стори с тази дъвка, мразя да ми преживят, направо откачам. Май и в спалнята на пишман миската пак мляска, ама по-умерено. Как можа да се цвъкне там преживяйки, не мога да го попвярвам.
Хубавец е Юлката, дано спретне нещо, сигурно с приятелката си ще готвят нещо, ще я видим и нея. Ама таз джвачка дет е пъхнал , просто непростимо, каквато и причина да има, поне нещо да освежи уста, знам ли има начин. Не мисля , че на Чакардъкова е там мястото, някак...не ми се връзва.
Тази миска ме утрепва, толкова грозна миска не сме имали, дори и Тоца имаше чар, тая нищо с тез джуки е плашеща направо.
Някой да каже на Юлиян да си махне тази дъвка, че направо е грозно и невъзпитано, не мога да повярвам да се появи така, барнал се с дрехи, хубава прическа, хубаво тяло, всичко 6 , накрая това в устата утрепва всичко. Бе как все такива ще сътвори значи, еййй.(( На мен ми се видя малко притеснен в сторито. За какво му е да участва там не знам, ама.. поне ще го видим пак и се радвам, само да не ме изложи, че.... мога и лоша да съм. Да маха таз джачка , че побеснях.

# 5 664
Дали някоя от предполагаемите му гостенки ще го попита нещо за Игрите, колкото сеир да става? Те може и да не са го гледали, но да ги подкокоросат. То в тая телевизия се нагледахме на мошеничества, колко му е. Окото им няма да мине даже. Ще видим.

# 5 665
Фани, джавчата щще му я проста язе... Нямам търпение да го гледам пак. Джулката... 😍😍😍

П.с Аз харесвам много Чакърдъкова. Страхотна певица е и има невероятни песни (все пак танцувам на нейна музика, няма как да не съм й фен ✌️ 😊)

# 5 666
Джвачка му се вика на дъвката да знаете)) Иначе.. не мога да му простя да преживя така, колкото и да го харесвам. Дано е някаква проба, знам ли, иначе с нетърпение ще го гледам. Но някак сякаш е притеснен, стегнат ми се вижда, дано се отпусне и забавлява и се покаже какъвто е. Това ще е голям удар за онез змии, ама началото нещо... с таз дъвка...
Ще го гледам аз него, а Чакардъкова я обожавам, но не е на годините на останалите, нито пък нещо общо има с тях, освен Симона дето е на Глория щерката, пеела и тя май, другите..ще видим, ама таз миска  много грозна, бре(((

# 5 667
  • Другата България
Спекъл се е и според мен, поне от това което видях. То е и малко де, може да греша.  Но все си мисля, че  всъщност Юлиян е "отворен" и наперен когато става въпрос за спорт и битки на терена, там, където е силен, уверен е когато е на "своя територия". Извън терена е съвсем различен, по- скоро нормален, обикновен човек и дори притеснителен в определени ситуации. Продължавам да  не мога да си го представя да готви или да коментира готварските умения на други пред камера. Затова и смятам, че няма да му се получи с тази Черешка.

# 5 668
А и Чакърдъкова все пак е жена, вряла и кипяла в гозби предполагам, къде Юлиян като пале ще се въртушини....Не знам. Пълна загадка ми е неговото участие. Друго ако не, поне пак ще им вдигне рейтинга.

# 5 669
  • Другата България
Така де.
Пак стигнахме до рейтинга. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт