💪"Игри на волята: България" - Тема 14 /Финал/

• 187 648
  • 5 809
  •   1
Отговори
# 5 640
  • София
Пусни някоя снимчица, ще се пробвам с разпознаването, макар че обикновено нищо не ми говорят "звездите"  Laughing

# 5 641
  • Другата България

Много грозна и размазана снимка, но и телефонът ми не е нов, а и светлината ми не е ок. Не можах по-добре, ама поне опитах. То така може да е всеки, както съм го плеснала... hahaha

# 5 642
  • София
На Чакардъкова ми прилича жената, мъжа си нямам идея кой е.

# 5 643
Мъжът ми прилича на Румен Бахов - един от репортерите на Нова, но не съм сигурна така, от този кадър.

# 5 644
  • София
Ох, и на мен ми заприлича на Чакърдъкова, ама съм, да кажем, 60% сигурна, а мъжът нищо не ми говори.  Blush

# 5 645
  • Другата България
Мъжът ми прилича на Румен Бахов - един от репортерите на Нова, но не съм сигурна така, от този кадър.
hahaha Ми той кадърът ми е трепач, как да си сигурна!
Ако има по-добър фотограф от мен и желаещ да сподели, ще е добре, аз толкова мога за жалост с това, с което разполагам. На ММ телефонът е по-нов и хубав, ама го няма сега, така че- 33uu smihesorry.

# 5 646
  • София
И аз мисля, че това е Румен Бахов. Жената ми заприлича на Милена, заради цвета на косата.

# 5 647
Ей ходих да му гледам и слушам сторито... Точно Николина си е, отивали при Ради! Мъжът не го познавам.

# 5 648
Май и среща  с феновете ще има...Smirk

# 5 649
  • Другата България
И аз мисля, че е Чакърдъкова. Нея я познавам. Laughing

# 5 650
  • Куциндрел
И какво ще готви Юлиян? Налъми по тракийски и супа от пилци?

# 5 651
  • Другата България
Joy Тупарев на шиш по-скоро, за гарнитурата не знам.
Аз на негово място бих заложила на нещо екобиомиовегенатЮрално, за да е съпричастен със схващанията и разбиранията на победителЯТ.
И честно казано, изобщо не смятам, че тук ще спечели каквото и да е, не знам дори какво се печели, ама и нищо да е, пак няма да е за него.

# 5 652
Кога ще е Юлиян? Другата седмица ли?
Преди доста гледах черешката и Манчев е много обективен, понякога дори е давал плакета на човек по-малко точки,  защото този с максимален брой не е готвил сам.

# 5 653
  • Другата България
Николина е жената, сега гледах поредно Юлияново стори, в спалнята на мис България, която го кефи hahaha. Спалнята го кефи, за миската не знам. Та каза, че е тя. Май е махнал дъвката. Sunglasses

# 5 654
  • Куциндрел
Joy Тупарев на шиш по-скоро, за гарнитурата не знам.
Аз на негово място бих заложила на нещо екобиомиовегенатЮрално, за да е съпричастен със схващанията и разбиранията на победителЯТ.
И честно казано, изобщо не смятам, че тук ще спечели каквото и да е, не знам дори какво се печели, ама и нищо да е, пак няма да е за него.
За еко-био-мио храни трябваше да поканят нашенската Грета, демек - бай Добри. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще го видим в коя седмица ще го дават Юлиян, ние у нас следим Черешката, повечето пъти е като за фон пусната, но чат-пат има и хубави епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт