Черешката отдавна не е кулинарно предаване - една трета от участниците викат някой друг да им готви. Каквито са ни кулинарните предавания, такива са ни и реалитата явно;)
Черешката отдавна не е кулинарно предаване - една трета от участниците викат някой друг да им готви. 
.
Ама бобът да е смилянски, че повече отговори ще даде.
Освен ако под "някоИ хора" не визираш някоЙ различен от Юлиян.
и тя е Лъв
случаЕност?
Аз не съм гледала, вече казах, освен два или три епизода когато участваше онази Нина, готвачката /ето, истинска кулинарка в кулинарно предаване
/. Беше ми крайно антипатична още от Кичъна и си го причиних да я изгледам там, сега като говоря се сещам, че наистина бяха няколко епизода с едни и същи хора, направо бях забравила, то и не беше скоро. Та не знам за Мира Добрева, ама на, ето че и тя била лъвица, то явно им е заложено на тези хора от това зодиакално съзвездие да гонят победата на всяка цена. За Юлиян се изненадах, защото то се снима още, или там каквото се прави, неизлъчено, ама пък вече се знае, че понеже не умее да губи и ще напира ли напира да вземе това...нещо-плакет ли беше?
Поне тук аз лично не го виждам като победител, ама знам ли, може и да ме изненада. Николина според мен ще ги отвее, не знам всъщност защо мисля така.
А може пък и за реванш да му "подарят" победата на Юлката, нещо като утешителна награда...
, или не ти харесва прочетеното, или пък просто си забравила-случва се. За "победителят" пък да не говорим-и него сме го коментирали достатъчно. Поне в тази, последната тема, иначе нямаше какво толкова да се коментира за него. На Весо покрай проблемите с гънките на ризата и шнурЪТ на ютията на Ани и жалби до СЕМ се пускаха, страници наред това беше обект на дискусия, ама нали казах-кой каквото иска да види и да прочете-това вижда, "вижда" и това чете. Препоръчани теми