Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 569
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ти, Nia. А как мога да я поръчам от Сефора, понеже не съм от София? Simple Smile
Вчера Сефора писаха под един от постовете си в инстаграм, че ако звъннеш в магазина могат да организират доставка. Обаче в Парадайс днес я нямаше.
Seti Beti пиша на лични Simple Smile

# 346
# 347
Исках да ви попитам за контурирането на носа...
Какво те затруднява в контуриране то на носа? Доколкото виждам от снимката не е от носовете, които трябва да се “прекроят”, т.е. може да действаш спокойно по схемата студен контуриращ продукт от двете страни на носа и малко хайлайтър по дължината и на върха. Аз получавам най-добри резултати като нанасям контуриращ стик в студен нюанс, преливам с четка за коректор и слагам с много фина четка за сенки, малко по-дебела от такава за очна линия хайлайтър по дължината и съвсем леко на върха, получава се много кукленски нос, особено за снимки. Carli Bybel имаше супер видео за контуриране на дълъг и леко закривен нос, ако на някой му е интересно мога да го потърся.

# 348
Много хубаво носле и чело! Екстра си си!
Неви, разбира се, че ти трябва да се харесваш и одобряваш. Ние тук си чешем езиците. Но много силно се набива на очи, че веждите ти са рисувани. Когато се налага подчертаването им, бих заложила на друга техника (примерно косъм по косъм, или както там се наричаше), с цел да се олекоти излъчването. Ще изглежда по- естествено.

# 349
Значи, аз на един банкет да отида и вие през това време изписахте цялата тема Smiley Изпуснах всичките снимки!
LieToMe, искам такава кожа, моля! Мноооого си хубава! Нямаш никаква нужда от контуриране на носа според мен, а къщичката е мега яка!

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 12:34 от Пацолина

# 350
Mariat, първо бях с косъм по косъм, но за 10 дни изчезна, а адски болеше. Вежите ми се пресни още, след месец ще станат доста по-бледи. Това ми е трети път и знам. Също са косъм по косъм, ще си проличи като се посвият скоро. Пускам още една снимка, на която съм със същата техника, но 2,3 месеца след процедурата. Моята кожа е мазна и не задържа нищо особено дълго. Но да предлагам да не спамим повече в темата за грим с перманентен грим. Всички наистина сте толкова красиви.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 09:26 от неви86

# 351
Къщичката е повече от страхотна, но я няма вече в Сефора Парадайз. В другата не знам.

# 352
Неви, сега разбрах! Определено са по- хубави на тази снимка. Не знаех, че процедурата е прясно снимана. Извини ме, ако съм те засегнала! Hug

# 353
Никой не ме е засегнал, приемам критики. Нали са за по-добра визия Simple Smile Мисля за НГ да бъда със сребристи сенки, защото ще съм с един цикламен пуловер и черно-бяла поличка. Не се одобрявам със сенки розово и лилаво, макар че отдавна не съм пробвала. Дори не разполагам с такива. Ние ще сме на гости в приятели и няма да съм с официална рокля, съответно ще бъда с лек грим.

# 354
Ние ще сме си вкъщи, аз ще си направя нещо блестящо. Още не съм решила какво обаче. Имам една палитра на Есенс, тези с градовете, има едно много хубаво лилаво, може и него да пробвам.

# 355
  • Варна
И ние ще сме вкъщи.
Мисля да пробвам нещо в цвета на предстоящата година, една очна линия в наситено синьо например.

Скрит текст:

# 356
  • София
Къщичката и в немската Сефора е изчерпана. Яд ме е! Другата коледна момиченцето хубава ли е? Не съм я гледала на живо и не се ориентирам по снимките

# 357
Тайга, ще ти отива. Аз имам една наситено синя на ГР, цяло лято си я носих, много ме харесваха всички. Пробвай, много добре седи на тъмно око.

# 358
Няма ли я никъде къщичката на too faced. Някой сайт знаете ли?

# 359
Аз вчера нищо не успях да свърша. Само една палитра на Революшън взех и очна линия. Сутринта я пробвах набързо, общо взето ми хареса. Доста добра пигментация имат сенките, но малко трудно се блендват, поне при мен, а и аз доста бързах. Не ми се получиха пак снимките, на живо цветовете са много по-красиви.
За утре мисля нещо по-неутрално да си спретна, може би със златно. Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 19:07 от -soft-

Общи условия

Активация на акаунт