Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 528
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Еее нормално да изглеждаш така на 21 г все пак си, а аз за моите 32 почти нямам нищо общо с твоята кожа

# 631
Пфф 😂 Е ти я пита какви грижи полага. Полагай и ти. Аз съм на 31 и да не звуча пресилено, но нямам признаци на повяхване. Разбира се е и до ген.

# 632
Lie, кукличка си Hug

# 633
  • Варна
Аз си харесах палитрата Ucanbe и фоколкото гледам ревюта е надеждна. Ако пронося всички цветове ще си взема оригинала на худа, че не съм сигурна дали половината ще ги докодна някога, а 150лв. са си сума.

# 634
Зеленото и на мен ми хареса на Catrice, купих си го, ама нали съм зеленоока, та ми е търсене. Червеното не е лошо, слагах го вече.

# 635
И аз съм зеленоока и най-добре ми "отварят" очите сенките в розови и червеникави нюанси. Urban decay Naked cherry ми е любима и винаги, когато я нося, получавам комплименти. Избягвам зелени сенки, защото се сливат с цвета на окото. Имам само едно любимо маслиненозелено, което нося в комбинация с топли кафяви тонове, стои чудесно.

# 636
О, ще ме накарате и аз да пробвам червено на моите зелени очи. Може ли някакви насоки за нюнас и къде да го нанасям?

# 637
Еее нормално да изглеждаш така на 21 г все пак си, а аз за моите 32 почти нямам нищо общо с твоята кожа
Аз съм на 42г., но кожата ми е чудесна .Така че възрастта понякога няма връзка.

# 638
  • София
Аз съм на 42г., но кожата ми е чудесна .Така че възрастта понякога няма връзка.
Може ли снимка на лични? 🙂

# 639
И аз съм зеленоока и най-добре ми "отварят" очите сенките в розови и червеникави нюанси. Urban decay Naked cherry ми е любима и винаги, когато я нося, получавам комплименти. Избягвам зелени сенки, защото се сливат с цвета на окото. Имам само едно любимо маслиненозелено, което нося в комбинация с топли кафяви тонове, стои чудесно.
Те моите са синьо-сиво-зелени и ми вървят сиви, лилави, розови, червени и дори някои сини. Зелено съм слагала само веднъж - молив и не беше зле. Зависи от нюанса сигурно, трябва да експериментирам.

# 640
Lie to me, красива си, красив грим. Аз и на 21 не съм била с хубава кожа.

# 641
Lie to me - наистина много красиво дете си! И гримът като цвят и форма много ти отива Simple Smile

И аз на 21 год нямах хубава кожа - мазна и с остатъци от акне, въпреки, че се грижех още тогава много тъпо и упорито за нея!

Дойде "къщичката" на ТФ.... Хммммм, основната палитра наистина хубава, останалото... хммммм! Червилото - бляк!

# 642
Аз много го харесвам това червило и ми отива.

# 643
Красиво момиче. Много красиво момиче.
Аз бих те попитала грима на лицето какъв е - основа, фдт, пудра, ако има какви?

# 644
Агент, матовете от малката палитра хич не са лоши- подтонът също много ми харесва.
А червилото и на мен ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт