🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 8 /Финал/

• 35 537
  • 630
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
И аз не я харесвам,  просто ми е неприятна....

Защо Жана и Михаела обикалят всичките им предавания на Маги????? Особено Михаела за втори път я правят победител......

# 316
Мм, не съм очарована, че Мишето е Гарвана, добре се прикриваше през повечето време, но не ми харесваше този детски глас, който почти винаги докарваше.

# 317
Иииии, тъпо! Някакво пискливо същество срещу един страхотен глас! Разочарована съм, че не спечели Жана.

# 318
Беееее как Михаела?

# 319
Тикането на Мишето продължава. Ако я оставят на собствена пара, без да я подпира така Магърдич, до 2 месеца е пропяла чалга по кръчмите. Толкова безлично и лигаво същество.

# 320
  • Испания
Прекрасно шоу! Браво на Маги и целия екип!

Не харесвам Михаела, но харесах Гарвана. Моята класация е в колажа на корицата на темата. Доволна съм.

# 321
Ееееее, тя Жана нали каза: Благодаря и на Мишето.....

# 322
Значи Мишето можела да пее без да си стиска гърлото, това не го очаквах.
Да, Обикновено пее все едно някой я души, а тук е друга...

# 323
  • София
Аз по уликите смятах, че е Михаела, най-вече заради тази, че есента й е донесла милиони или по-точно песента й Листата падат, но последните концерти ми звучеше като Крисия и си смених мнението. Заблуди ме.

# 324
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И аз съм много изненадана.....не очаквах такъв детски глас от Михаела..... Ами, браво на нея, успя да ни заблуди (е,не всички).
А сега пее със собствения си глас.....

# 325
  • тук, на мястото си
Нямам причина да не харесвам Жана, но сякаш Жана под маската и Жана без маската бяха две различни жени. Отврати ме и лъжата в уликите, а харесвах Розата като маска и като пеене.

# 326
Страхотен глас и любима моя песен !!

# 327
Бях сигурна от самото начало, че е Михаела. По гласа си личеше.

Жана не беше адекватна, но има гласище.

Колко сладка Маги Дж., ще взема да й стана фенка, жалко че не спечели пчеличката.

# 328
  • Бургас
Защо го хейтите така момичето? Пее.

# 329
Че какво му е бравото, тя все си пищи ...

Общи условия

Активация на акаунт