Нуждая се от ...

• 139 679
  • 2 000
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Анонимен_7, съболезнования! Прегръдки! Аз се чувствам изморена и искам почивка.... На сватба съм днес и малко ми е притеснено! Почти не познавам хората и ще сме извън града на Мачу Пикчу....

# 1 381
  • На изток от Рая
Нуждая се от планинска гледка, на която да се наслаждавам без да бързам, разбира се с чаша кафе в ръка.

# 1 382
  • Банско
Нуждая се от къща и дворче. Най-голямата моя мечта досега и на път да се сбъдне. Пожелавам на всеки 🙂

# 1 383
  • София
Нуждая се от къща и дворче. Най-голямата моя мечта досега и на път да се сбъдне. Пожелавам на всеки 🙂

Внимавай какво си пожелаваш 😆. Голям гърч е.

# 1 384

Внимавай какво си пожелаваш 😆. Голям гърч е.
Е чак пък голям Simple Smile

# 1 385
  • София
Еми голям е за мен. За някои хора, може и да не е.

# 1 386
  • Бургас
Аз бих се радвала на къща с двор!🍀

# 1 387
  • София
Карз, то всеки се радва, но има много работа, ежедневно, дори и без градина.
Трева за косене, бурени, градинка с цветя, улуци, покрив, ограда, напояване, абе питай патило, не старило.

# 1 388
Някои хора обичат къща с двор, като мама. Но аз не обичам, защото има много работа по двора.

# 1 389
Стандартната мечта на българина: къща с двор и сам да си е шеф.

# 1 390
Нито къща с двор искам, нито сама да съм си шеф т.е. да имам фирма, която да си ръководя.
Нуждая се от здраве, любов, спокойствие, добри приятели, пари и време да обикалям света

# 1 391
Повече приключения и планирам скоро да си подаря още едно.

# 1 392
  • Някъде там
От тези с къщите (две в един двор) съм. Ако беше само за мен и зависеше само от мен, никога не бих живяла в тях.
Къща с две спални, хол с кухня и малка веранда ми е достатъчна.
Без двор и прочие мъчения..
От тези с мечтите за много приключения и пътешествия съм. За другото ми стига да сме здрави и да имаме покрив над главата.

Имам нужда да си нагушкам и намачкам животните, не съм ги виждала от 1 седмица, но ще е след два дни...Липсват ми.

# 1 393
  • France
Един двор наистина може да бъде трън в задника.
Още няколко часа хубаво време. Да успеем да си изпием бирата навън

# 1 394
Слагаш един тревен чим и не се занимаваш.

Общи условия

Активация на акаунт