Нуждая се от ...

• 139 696
  • 2 000
  •   1
Отговори
# 1 455
И аз искам да рестартирам живота си, но не става така. Дори да го върна с 10-15 години назад и да променя доста неща в живота си. Това не е игра наистина.
Искам същото от предпоследния коментар за стимулацията, подкрепата и разбирането.

# 1 456
  • Банско
Помощник за бъркане на лютеница, че даже двама, единия да меля и слага, пък ние ще гледаме и даваме акъл 😆😆😆

# 1 457
И аз искам да рестартирам живота си, но не става така. Дори да го върна с 10-15 години назад и да променя доста неща в живота си. Това не е игра наистина.
Искам същото от предпоследния коментар за стимулацията, подкрепата и разбирането.
Аз ако искам да го рестартирам, ще трябва да се върна с 37 години назад. И нямаше да си имам децата и внучето. Наистина не става така. А за подкрепата и вярата... важно ми е, че самата аз успях да повярвам в себе си.

# 1 458
От воля, надежда, търпение  и спокойствие.

# 1 459
  • SF
Късмет.

# 1 460
  • Mediterraneo
Търпение. Късмет.

# 1 461
Търпение
Няколко часа сама😇

# 1 462
# 1 463
# 1 464
Приятел,който няма да ме съди и ще ми даде адекватен съвет.

# 1 465
Успокоение! Станах неволно свидетел на ПТП. Млад човек загуби живота си на пътя точно пред дома ми вчера сутринта. Видях всичко и от тогава не съм на себе си!

# 1 466
Успокоение! Станах неволно свидетел на ПТП. Млад човек загуби живота си на пътя точно пред дома ми вчера сутринта. Видях всичко и от тогава не съм на себе си!
Ужас. Това е голява травма. Дано скоро го преодолеете, ако може да се забрави такова нещо.

# 1 467
Потърсете професионална помощ, това е ужасна травма. Съчувствам Ви, наистина и Ви желая да се отърсите от този кошмар...жалко за младия човек...

# 1 468
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
За жалост не отшумява.....Навремето бременна в 5тия месец преживах подобно...на метър пред мен на тротора се удари една кола и момчето в нея си отиде.И до днес минавайки от там се сещам за това и ми е пред очите....12 години по късно.

Нуждая се от време за себе си....

# 1 469
  • Точно където трябва
И аз...как мразя да съм в неведение...

Общи условия

Активация на акаунт