Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 405
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 285
Салмонелно пилешко не вярвам да има в Лидл, в нета пишеше за складове на фирма в Пловдив.
За култивираната сьомга обаче вече много се замислям, след като в един сайт попаднах на нещо не много хубаво, не казвам да му вярвате , но се замислих

# 286
  • при моите деца .....
Пак аз за сешоарите.....
Имам от другите.
Силен ли е този на Кристин Агилера?

# 287
  • Мадрид / София
Шаран обичам всякак обаче тук го има в езерата (изкуствени и естествените водоеми) като домашни любимци. По магазините ги няма. Та ще видя утре на каква ще се спра. Взех една панирана мерлуза замразена обаче май искам прясна. Та утре ще видим.

# 288
Дъските за рязане много ли се нарязват от ножовете при употреба? Знам, че всяка дъска няма как да остане като нова и зависи и от използваните ножове и др., но все пак...Тези ми се сториха някак с по-интересна повърхност. Thinking
Имам ги от доста време, не харесвам грапави дъски, тези са гладки, мия ги в миялната. Доста са нарязани, да, не ми пречи, стига да не отива в храната.Thinking Едната може би с керамичния нож съм я остъргала повече. Днес купих от Кауфланд подобни.
Скрит текст:

Парти скаридите не ми харесаха.

# 289
Някъде да са останали ел.четки за зъби от тази седмица?

# 290
Шаран обичам всякак обаче тук го има в езерата (изкуствени и естествените водоеми) като домашни любимци. По магазините ги няма. Та ще видя утре на каква ще се спра. Взех една панирана мерлуза замразена обаче май искам прясна. Та утре ще видим.
Ако обичаш бяла риба си вземи bacaladilla. По дребна е, но е много вкусна пържена и има една средна кост за махане.

# 291
.....,...
Фортуна, за елхата с декоративното "чувалче" отдолу ли питаш? И светлинки имаше май...?
......
Да, за нея питам.

Шаранът ще го приготвя плакия, ние пък и така го харесваме.😀 Скумрия имаше при нас. Ципура и лаврак също, но доспатска сьомгова пъстърва нямаше.

# 292
  • shumen
При нас също нямаше пастърва,но си взех шаран.

# 293
Да си повдигна въпроса.

# 294
Пак аз за сешоарите.....
Имам от другите.
Силен ли е този на Кристин Агилера?
Абсолютно същия е като другите,  2200  w.

# 295
Фортуна, имаше разопакована при нас- точно кичеста не ми се стори...Но като се замислиш, колко да е кичеста с тези размери? Сигурно е красива със светлинките и ок за такъв размер.
Брада, разбирам те...
Да попитам за всеки случай, понеже досега не съм връщала носени ботуши. Нали похвалих на детето ботушите- ами, една седмица стояха вкъщи, че беше топло за тях. После като ги сефтоса първата седмица ок бяха, но започна да вали всеки ден и какво да видя...Започнали да се разлепват леко ботушите. Да, леко, но краката и са все мокри като се върне и после нямат съхнене ботушите, с махнати стелки дори не съхнат! Това на всяко обуване, т. е. през ден. Чашата преля когато и видях краката в мазоли. Нали имам право да ги върна? Нищо водоустойчиво няма в тях вече (иначе на вид са ок, нормални следи от употреба и бих ги задържала ако наистина бяха водоустойчиви).

# 296
Аз пък взех от грейките за ръце. Но ще връщам неразопакованите.... Щракнах пластинката, веднага се сгъсти съдържанието и се стопли, обаче после пише да стои 10 минути във вряща вода, за да стане отново на гел. Стоплих вода с каната, залях грейката и нищо. Изобщо не стана на гел, все така твърда консистенция и няма как да се щракне, за да започне да загрява. Дали нещо правя грешно? А дали може да се връща стока, закупена от друг филиал? Защото купих от филиал, в който скоро няма да ходя пак, защото ми е далеч.

# 297
Може и в друг град даже.

# 298
Може в друг филиал и град даже. Сложи грейките във "вряща" вода- аз слагам да врат в тенджера с вода на включен котлон докато се втечни съдържанието Stuck Out Tongue Winking Eye В началото и аз така плахо кипвах вода- ама то малко неясно е описано, "вряща " вода ...

# 299
  • софия
Държа грейките във вряща вода, докато се втечнят. Не засичам време.

Общи условия

Активация на акаунт