Февруарският рожден ден наближава, голям купон се очертава

• 47 733
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Ужас! Какво е станало? Това като го чуя и ми настръхва косата.

# 226
  • Велико Търново
И аз превъртях, но после се успокоих Simple Smile
Паднал е вероятно на ръба на леглото се е ударил. Успокоявам се като си повтарям че дори и в стаята да бях, пак щеше да стане. Явно така ще бъде - падат и стават Simple Smile а и плюс това са момченца, нормално е да са по щури.

# 227
Моят докато прохождаше толкова пъти си разбива устата и главата постоянно беше в кръв... прилошаваше ми! А аз нямам проблем да гледам операции, взимане на кръв и прочие. Преди секциото колко операции изгледах в тубата Joy
Обаче детето като го видя.... и като не може да ти каже... бррр

Радвам се, че всичко е наред!!

# 228
  • София
Само неприятности значи! Добре че не си била сама, защото тогава е много стресиращо. Дано да е последния инцидент.

# 229
Skk, ужас, бързо да зараства.
Вече, ще свикне, гледат едно от друго и накрая ги поема общата вълна. Синът ми също си играеше и един ден възпитателката ми прати снимка как спи с ръчички вдигнати нагоре - в тази поза спи вкъщи като му е хубаво и спокойно Simple Smile

# 230
Момичета, как мислите да празнувате втория рд? Детски кът, вкъщи с деца, ваши приятели без деца на отделно?

# 231
Нашия рожден ден мисля да е вкъщи с деца и роднини.За 3тата годишнина си мисля да бъде в детския кът.

# 232
Сск,малкия дявол,както обичам да казвам!

За РД вкъщи , в детски център изобщо не го водя,той все още лапа всичко що види,и нямам намерение да облизва всички бацили от играчите на детския кът. 🤢 ако не си буташе всичко в устата,може .

В тоя ред на мисли какви подаръци ще купувате?

# 233
Нашият ще е вкъщи,само с две приятелчета ще сме и сестра ми ще си дойде от Англия,дано всички сме здрави тогава.Сега ще ходим да му поръчваме тортата,голямо колело сме поръчали тази седмица дано дойде. Бебешкото вече му е малко и късо,поне се научи да спира с крака без да излита през кормилото с него.

# 234
  • Down Under
И ние ще сме в къщи. Поръчах украса, балони, тази година темата ще ни е животните във фермата. Тортата смятам пак сама да направя. Подаръци изрично ще кажа да не се купуват, само пари. Той с нищо не играе. За Коледа му взех интерактивно куче и изобщо отказа да го отворим. Така си стои още в кутията. Ще му взема едно балансиращо колело и това ще е

# 235
Оо прекрасно! И аз поръчах украса. Ще бъдем вкъщи.  Един ден с дечица, един ден с баби и дядовци. Тортата я поръчах вече. Много обичам да украсявам и нямам търпение!

# 236
Ние също ще сме в къщи.Още не съм решила темата на украсата,но съм решила тази година аз да направя тортата.gordi би ли споделила рецептата за твоята торта.

# 237
  • Велико Търново
Мислех за детски кът, за парти с деца... отказах се след петъчния сблъсък с ръба на леглото Sad
Вкъщи с баби и дядовци и братовчедите на малкия ще сме. Тортата ще бъде купена.
В яслата ще занеса почерпка - там да купонясват Simple Smile и доколкото разбрах само купени торти може да се носят там, така че и там ще бъде такава.

# 238
Аз планирам като миналата година - вкъщи с родата, баба и дядовци, а в съботата след рождения ден - с децата от "бебе бандата" ни. Те са още 5 деца и миналата година се получи прекрасен празник. Украса съвсем скромно - някой балон, а тортата пак ще правя сама. Тази година съм решила да е френска селска с по-малко захар, за да могат и децата да я ядат. Те всички вече ядат и ядки и мед, така че няма да е проблем. Пък и те колко хапват. Подарък мислех да не вземаме, заради мнооогото неща около Коледа, но може би все пак... една тротинетка.

# 239
Чудесна идея за домашната торта, който има рецепти нека сподели рецепти. Бих опитала да направя, стига да не е много сложно Joy

Общи условия

Активация на акаунт