Февруарският рожден ден наближава, голям купон се очертава

• 47 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
М, можеш ли да препоръчаш друг алерголог? Аз преди време бях ходила при Мустаков, но не знам дали работи с деца.

Коко, сетих се, че две съботи под ред яде калмари огромно количество. Всичко добре, той обича и е ял и преди, дори в комбинация със сирене. Но този път бях купира замразени, които аз сготвих, а първия път дори комбинира с няколко скариди

# 541
Малко ще изместя темата.
Момичета споделям нещо, ако някой проявва инетрес може да се възползва.
Другата седмица стартира каузата „Логопед с добро сърце“ и ще се проведе в периода 2-8 март 2020г. Консултациите с логопед са безплатни.
Ето повече информация и логопедите, които ще участват в кампанията.
https://kauza.logopedia.bg/

# 542
Нашите проблеми рязко шзместват фокус . Току що ми се обадиха от гпадината, че е с 38 . Лл добави и червено гърло. До преди няма и 2 седмици беше на антибиотик. Ще се гръмна.

# 543
Нашите проблеми рязко шзместват фокус . Току що ми се обадиха от гпадината, че е с 38 . Лл добави и червено гърло. До преди няма и 2 седмици беше на антибиотик. Ще се гръмна.
Верче, стискам палци бързо да се оправи малкият! Много е трудно и за нас така, тъкмо излязат от едното и хоп, пак болни и пак треперим и чакаме да оздравеят. Направо като е болен и сякаш ежедневието ми спира и само това има, че е болен! ❤❤❤

# 544
  • София
А ходите ли на работа?

# 545
Шарлотен, благодаря! Много е гадно, а и като не може да си каже какво му е...
Мъчно ми е.

Михаела, моят пратен отпуск свърши, но пуснах неплатен. Януари изкара целият месец на ясла без 4 дни, заради сопол. Обаче от февруари има 2 дни и половина. Къде да се връщам?! Хич не ми се занимава да се притеснявам, ще мога ли дя си тръгна сега, ще мога ли да взема доп.болничен докато укрепне и тн.

# 546
Може да се повтярам в темата за термометри но искам да ви попитам за някои които показва точно. В момента малкия е болен с температура и измервам в дупето с обикновен но е голямо мъчение. Имам и един за ухо и чело но не е верен въобще. Аз живея в Германия но ако ми кажете някои хубав ще го потърся тук

# 547
Може да се повтярам в темата за термометри но искам да ви попитам за някои които показва точно. В момента малкия е болен с температура и измервам в дупето с обикновен но е голямо мъчение. Имам и един за ухо и чело но не е верен въобще. Аз живея в Германия но ако ми кажете някои хубав ще го потърся тук
Моя е на Микролайф, тук другите споделиха че са доволни от Браун.
Бързо да оздравяват мъниците!

# 548
  • пловдив
ver4eto_sv, бързо оздравяване пожелавам и леко да мине всичко.
И аз като се разболее малката се притеснявам, но няма как ще трябва и през това да минем докато изградят имунитет.

# 549
Благодаря,  Цвете.аз меря с микролайф под мишница.

# 550
  • София
Ние сме с Омрон и съм доволна.
Мойто дете в момента е с гнойна ангина и 2 дни е с висока температура 39 +

# 551
Аз се връщам към яденето. Понеже моето синче е доста ящен, но...от седмица някъде отказва почти всичко, което предложа. Сутрин е на ябълка и солети, на обед я яде, я не, и вечерта пак. Предполагам е от зъбите.
И за да не пиша 2ри път - утре става на 2 годинки 🎉🥰❤

# 552
А днес аз ви черпя. Моя мушморок стана на 2 💙

# 553
Честит рожденник!

# 554
  • Велико Търново
Да ви е жив и здрав рожденника!!! Мнооооого пакости с които да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт