Пазаруване от НМ, тема 38, декември 2019

• 40 063
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
Мария, мн благодаря! Че бях почнала да се ядосвам. Simple Smile Не обичам такива "капризни" дрехи. Още днес ще го врътна в пералнята. 

# 136
  • Бургас
И аз не робувам на дрехи. Общо взето каквото оцелее. Grinning
Но нямам съсипано сако или палто де. Дори вълненото палто си пера в пералнята. Както и якета с гъши пух и пера, но тях после задължително ги минавам през сушилня.

# 137
О, едното сако бях забравила да го извадя и мина и през сушилнята...ама нищо му няма...
Повече щети нанасям с ютията, там съм зле Simple Smile
Прането лесно

# 138
За прането - да, 30 градуса, програма за деликатни дрехи, излизат мокри, не чак прогизнали, но мокри и на закачалка да съхнат, за да не провисват и деформират  от водата.

Дойде ми петроленият пуловер на ЛОГГ, наистина дори XS си е широчък и къс, но за ръст 1,60 си е ок, под кръста е, има и малко мохер в състава, цветът е тъмнозелен, а не петрол.Ще топли определено.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 09:51 от *Камея

# 139
И аз пера всичко. Simple Smile
С рокерски якета, едното не е от НМ, съм имала проблеми, след 3-4 пране.
Ама за толкова пари няма да са вечни я.

# 140
  • Перник
И аз пера всичко в пералнята. В момента съм с панталон, на който пише, че е само за химическо чистене. Имам го от няколко години (не е HM), в химическо не съм влизала никога  Simple Smile

# 141
От петролния пуловер М на ХЛ ли трябва да отговаря? Днес гледах един подобен и само този номер беше остснал...

# 142
Здравейте)))))
Нямах възможност да пиша, един бацил ме тръшна и утрепа.
Да кажа, че вчера дойде и моят черен петък-
жълтите ръкавички-не вярвах, че ще ги сложат, само 1 бройка М имаше. Имам малък кокал, но ми е добре. Винаги взимах най-малкия номер от кожените ръкавици, не обичам да са ми широки, но тези са ми добре и май са наистина умалени.
Пристигна ми и шалчето, като на Валето, много ми хареса материята, не е като на полата дето мерих, а десена е същият. Каскета жълтия е почти същия цвят, като на ръкавичките и с жълтото на шалчето се получи страхотен комплект и съм много ФРЪЦ-ФРЪЦ със синьото форумско палтенце))))
Харесаха ми всички неща, дето сте си ги купили и да си ги носите със здраве))))
На Дева палтенцето-яке уж, съм го виждала май в магазините и много е приятно и хубаво, ама не можех да пиша тогава много. Бе турихме се за празниците с нещо ново))
Обаче аз чак другата година ще се разписвам вече евентуално за покупки. Нито талончета ми останаха, нито кодове пускат, пък и нямам нещо спешно.

# 143
Ей, браво, Фани! Heart Eyes
Радвам се за тебе, че те мислех дали поръча нещо от ЧП. Simple Smile
Ходих преди малко в реала, ми нищичко пак не ми хвана око. Crazy
Но видях ботите, дето ги поръчах на Сайбър, харесаха ми. Heart Eyes
Сега ме запалихте с тез горчични ръкавички, че имам такъв шал.
Дайте линк, да ги дебна. Wink

# 144
Оф, бях много зле значи, ама многооо
ето линка
ама си вземи и баретката жълтата, тази дето не е от премиума, почти същия цвят е
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0754751003.html

а ето и шалчето, наистина е хубава материята и като цяло е супер шалче
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0827486001.html

# 145
Благодаря, Фани! bouquet

# 146
И аз опуках талоните. Трябва да нося торбалаци пак..имам де. Чакат си..

# 147
Isi, ако имаш предвид купеният от мен петролен(де факто тъмнозелен)пуловер- отзад на дупето е по- дълъг от предната страна , XS e, най- малкият размер! Но и аз, дето съм закръглена доста, свободно влизам, че и добре ми стои.

# 148
  • Пловдив
Аз талони имам, ама няма какво да поръчам...а и кинти йок, та гласувам с Въздържал се! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 149
Аз имам няколко сака от ХМ, всички ги пера в пералнята. Пускам на 30 гр., по-слаба центрофуга и после мокри ги окачам на закачалка да съхнат. Даже не са и намачкани.

+1

Общи условия

Активация на акаунт