Пазаруване от НМ, тема 38, декември 2019

• 40 057
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Най-накрая си харесах дънки, кодовете не хващат...........🙄🙄🙄 АйдИ да пускат пак 1 месец БД, че хич не ми се дават 7лв за доставка😁

# 571
Гледах магазина на Витошка, нищо интересно. Имаше всъщност много мъжко, повече от дъ мол. Но нищо не взех.

# 572
  • Стара Загора
В Стара Загора от дамското има намалено бельо - сутиени от 10лв до 18лв, масово пуловери, ризи, бижута и някоя друга рокля.

# 573
  • Варна
Гледах размерите в индийския сайт на кашмирения пуловер, доста голям е. Аз ли нещо не се ориентирам или ми трябва ХС? Някой има ли реални впечатления?

# 574
Момичета, благодаря ви. Но понеже с е чудих да не са ми къси 30, а и имаше само 1 бройка от 28/34, пуснах 34. Много ли ще са дълги? Това бяха инчове, нали?
Ами, зависи от структурата. Детето е около 164-166, не са му дълги 34. Аз 34 трябва да ги подвия, нищо, че съм по-висока.

# 575
Ами, зависи от структурата. Детето е около 164-166, не са му дълги 34. Аз 34 трябва да ги подвия, нищо, че съм по-висока.
Обадих се на телефона им и от там ми дадоха вътрешен ръб дължина 68 см. И като меря това по себе си ми е добре. Но доколко са верни тия мерки?

# 576
Аз си поръчах 28/30 от тези дънки. Висока съм 164. Преди имах 28/32,пак висока талия - бяха ми доста дълги. Някой има ли ги, дали са еластични...

# 577
Аз ги поръчах днес същите дънки, но в черно 32-32. Хич не знам каква мярка съм според тях. Даже и тук питах. Имам едни дънки черни летни техни и гледах, че пише 31, ама само този номер има на етикета , имам и едни бели дънки техни, но съм ги прибрала летните и не ми се вадеха да гледам. Имам спомен обаче, че и 33 съм мерила и май добре ми бяха или знам ли вече... Аз панталони трудно намирам и да ми стоят добре, все трябва да пробвам иначе не мога да се уцеля. Тези дънки не знам сега , мъгла ми е малко, ама цената е добра и се прежалих пък да видим. Но гледам се изчерпал този номер и дали ще ми ги пратят малко ме съмнява, може и да ме отрежат. За дължината също ме съмнява какво и що съм, направо съм чудо с тез панталони, а зимата само с така ходя.
Ако ги получа по-рано случайно ще пиша и премеря.

# 578
Blondyberry, от серията super skinny high бях взела на сестра ми преди време, доволна е, доста са еластични и наистина прилепнали, може би дори леко оформят. Отговарят си на размерите, поръчах й 29 (не помня дължината), като тя попринцип носи 38-40 от другата номерация Simple Smile

# 579
Дано да ми станат...Аз от другата номерация съм 38.

# 580
Само да ви кажа ,че от тези дънки и ад си представях ,че съм 28 ,но не съм ,мерих вчера размери от такъв тип и се оказа,че съм 27/30 аз съм 160 см ..... да знаете,че може и да не ги улучите.Звъннете за размери да ви кажат.

# 581
Ще ти станат според мен. Simple Smile

# 582
Аз звънях, но само за талия можели да ми кажат. За 32 размер била 84 см. ми казаха. Може малко да ми е голяма в талията, за поли взимам 80 уж, ама и те няма да дойдат до талията точно, та си мисля ще ми е добре. За дължината обаче мен също ме притеснява, но на късмет. Та по-малките номера мисля да махат по 2 см и ще преценят според мен донякъде номера си.

# 583
Очаквате ли по-големи намалени по Коледа,как беше миналата година,някой сеща ли се?Искам много намален кашмирен пуловер Simple Smile ..Не,че мога да нося пуловери...,ама ми харесват.

# 584
Щом са еластични, няма проблем да са по-толям номер. Те си стоят стегнато.
Януари имам спомен. И аз се чудя на един кашмирен, но ще пасувам засега

Общи условия

Активация на акаунт