Пазаруване от НМ, тема 38, декември 2019

• 39 843
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Тези детски кецове  https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0615205003.html  от долната секция дали са удобни?

# 76
  • Пловдив
Тя и цената на пАлтото е повече от хубава  Whistling

# 77
Днес сутринта получих съобщение, че г-н Гошо ще ми донесе пратка, но не! Пропусна ме. 🙄 Това със Спиди се е случвало, но с Еконт никога! Сега се сетих да му звънна, не ми вдига, сърдит ми е сигурно! 😁 Лоша работа! Кога ще ми донесе кожените гащи? Да проверя да не ги е оставил в офиса до нас или утре ще ми обяснява как ме е нямало вкъщи. 🤔

# 78
Пристигна този пуловер - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0788328005.html

По-скоро сивкав, отколкото светлозелено каки, трябва да се вгледаш отблизо, за да видиш, че има нещо зеленикаво. Хубав, доста дебел пуловер - не е за офис примерно. Поръчах един р-р надолу, според мен като за овърсайз е направо екстра, но мм го гледа и вика - има мегдан да се свива от прането - смятайте какво мнение има за прането ми Grinning

# 79
Днес си взех пратката, поръчана на черния петък и едно от нещата, които поръчах го нямаше. Случва ми се вече за втори път с H&M, при някой друг имало ли го е?

# 80
Случвало ми се е, важното е да не са таксувани нещата, които не си получила.

# 81
Е как да не доставят до офис. Аз моите само от там ги вземам.

И аз така.
Сега си взех палтенцето. Никакво яке не е, не знам защо така се води. Тъкмо за Коледното парти, като се облека с роклА. Laughing
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0746168005.html
И тези къси гащи, уж бяха за девойката, но на мен ми са супер, т.е. на нея ще са малки. Simple Smile
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0505284008.html

Много съм доволна! Heart Eyes
Deva палтенцето овърсайз ли е , кой номер носиш и кой взе? Simple Smile

# 82
Не е оувърсайз.
Нося XS, но поръчах S, защото искам връхните дрехи да са ми по-свободни.
Добре ми е, в раменете ми е точно. А иначе е свободен модела, то се вижда.

# 83
да вижда се, обаче някой модели са супер хипер овърсайз ...  честито много е хубаво Simple Smile

# 84
Да, да.
И аз малко се бях притеснила дали няма да ми е оувърсайз, но имам резервен вариант, девойката да го носи, въпреки, че тя хич не е за бяло. Mr. Green
Слава Богу не съм сгрешила, за мен ще си е. Heart Eyes

# 85
  • София
Мерси за новата тема! Да се запиша да не ви губя!
Честити покупки!
Аз нищо не поръчах по ''намаленията'' на HM, ама нищичко. Черния петък много слаб, очаквах повече cyber Мonday-a ама и той много оскъден и нищо не ми хареса. Blush

# 86
И моята поръчка пристигна днес: кожен панталон и дънки. На пръв поглед съм доволна, но утре ще пробвам.

# 87
Лоли, много съм смотана, мерси за темата! Hug bouquet
Няма ли да има акция за по 2 талона на торба? Ще моите свършиха, а пазя торби и чакам. Crossing Arms

# 88
Доставяли ли са ви поръчка  в 20 часа?! Rolling Eyes Не стига, че я доставиха по това време, ми не е Гошо или Иван, и въпреки че в имейла пише, че ще я докара Иван, я докара... жена. Е, в рамките на деня е. Може пък доставките от H&M да са станали денонощни, щото ги разсипахме от поръчки. Grin

# 89
Пристигнаха ми две полуверчета от намалението от плетива. Много рехави. Според мен, не си заслужават парите. Не съм впечатлена, ама никак. Подобни и по-хубави има в китайският мол до нас.
Нещо ще приключвам с това онлайн. Да не говорим, че имам една риза с 20% намаление от месец, която ще трябва да преправя, защото не ми се занимаваше да я връщам. Доста дълги ръкави, а в гръдната ми е ок. Сложна работа. Та, може поправката да ми излезе и колкото цената наризата.
Колкото и да дебна, не мога да се добера до мой размер. А и вече и на  р-размер не вярвам, че там пък ги смаляват. Докато схвана, кое как ще ми пасне ще трябва да им подаря солидна сума. Толкоз от мен.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт