Пазаруване от НМ, тема 38, декември 2019

• 39 846
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
Преди 1 час дойде Гошето и ми донесе якето Grinning 36 ми заспа направо, даже и 38 щеше да ми е добре Grinning

# 751
Бежови пуловер е хубав, не е уголемен, с 3-4 ръкави, тънък. Много приятен.

# 752
  • Пловдив
Нова тема...?

# 753
Вече има на 60% намаление уж.
Форумското синьо палто е на 89.99, ако някой се интересува за него
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0661794002.html

# 754
Моето яке е с 3 лв по-евтино Joy

# 755
Пуснах набързо една поръчка. Вчера в мола детето гледа един пуловер с Олаф - днес тук намален. И за мен, чанта, рокля, пак ме подхлъзнаха с тези намаления.

# 756
Моята поръчка от вчера още се обработва, а номерата ми изчерпани още вечерта. Сега се чудя, дали ще ми ги изпратят. Не, че имам нужда толкова, ама като стане така и почвам да се наострям и изнервям.
Сега харесах една рокля, ама много ми харесва така на картинка и не знам дали да не я поръчам, ама се въздържам. Ботите, които харесвам са си толкова намалени. И те не са нещо, ама ми хареса подметката на тези дето взех есента и искам такива, ще видя по-натам, ако останат номера..

Хепи кой е този пуловер бежов с такива ръкави. Аз бях харесала едни кашмирени такива, ама скоро не са ги пускали, през есента ги гледах и веднага ги лапнаха.
Феникс, коя рокля взе.
Поне безплатна доставка да има , ама и това им жал да дадат. Трябва над 50лв поръчка да правя и се изнервям, а и парите покрай празниците си отидоха, та..хич не ми е на сметка нищо, а като гледам се изкушавам.

# 757
Фани, тази поръчах https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0726003004.html, 40 р-р, макар че ми е на косъм. Имам същата на цветя, но по-голяма ще ми се отваря на бюста. (Иначе много я харесвам и реших да имам и кораловата.) Трябва да се вталявам😊

# 758
Феникс, много е хубава, цвета особено ми харесва. Но не я ли коментирахте нещо, че се отваряла много при ходене или друга беше. Сложих я в любими, на тази цена е супер, ама.. не знам. Аз в деколтето не съм много надарена, ако се разтваря там или е дълбоко..няма да ми е добре хич.
Харесала съм тази и само си я гледам. Не знам защо така ме чопли таз рокля да я поръчам, а хич не знам на какво ще приличам, ама ми харесва на картинката много.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0787285001.html

# 759
Зависи много от фигурата, при мен в този размер става. На някой може и да му се отваря, не знам. Е, не е удобна за тичане по малки деца, ама много я харесвам, та се прежалих и за кораловата, на тази цена. Полиестер е, ама хубава материя.

# 760
Добре, форумското яке е намалено. А отговаря ли? Да заложа на моят размер или ?
Някой може ли да ми измери 32 или 34? Мерси

# 761
Ми аз няма да тичам по деца, ама като седнеш отваря ли се или е добре преметната (не знам разбира ли се, отваря ли се да се виждат краката примерно) Деколтето много ли е дълбоко, че имам една премятаща се , не се разтваря, пришита е някак, ама деколтето съм много пищна някак, чак на мен не ми се вярва, така секси съм, че чак ми неудобно.
За кое форумско яке питаш  sparkling eyes. Това палтецето ли или ..

# 762
Деколтето, ако се отваря, слагаш брошка и готово. Иначе при сядане при мен не е имало проблем.
Скрит текст:
На мен талията ми е по-проблемна.

# 763
# 764
Може и да я взема и аз, много ми хареса, а цената е супер.
Ама 42 или 44 не знам. Аз в дупето съм си добре и ми прави проблем нещо((
Сега се чудя и на тази, много ми харесва, ама не знам къде да ходя с нея, а така да стои... на работа нещо не ми се връзва. Ма така се фръцкат на снимките тез и така да ми харесва ... Две рокли онази първата и червената са над 50лв, ама безплатната ще изяде сумата и ще трябва да плащам. А пък тази сега я харесва, но вече съм стара за такива май((
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0862427001.html

Това не е якето, ами палтето му викаме))
Отговаря си за мен на номера. Вземи по-големия според мен или се обади на телефона да ти кажат размерите и прецениш, безплатен е. Аз взех 44 номер и съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт