Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 15

• 33 461
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А златистомедената покрива ли бели коси? Какъв цвят стават?

# 571
Аз понеже имам проблем с покритието на блите коси, за втори път правя комбинация от натурална къна и малко от индийската с точката. Знам,че не е чиста, но само така успявам да покрия многото бели коси. Само с натурална ставам като от махалата. Поне с тези къни, които се продавт на нашия пазар. Сигурно ома и по- покривни, но не и тук. Този път се получи много хубав цвят, не знам патладжнли е, винено ли е. Миналия път със същата комбинция стана хубав махагон. Има страхотен блясък.

# 572
Това е много индивидуално.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 12:23 от Lemy

# 573
Покрива, стават рижави.

# 574
  • София
Покрива, стават рижави.

И при мен белите стават рижави със златисто-меденатана Хенафокс. Доволна съм от покритието. Взех този цвят по невнимание, целта беше златисто русата, но бяха една до друга в магазина и съм взела грешния пакет. Но след като ми харесва как покрива този цвят реших да не опитвам с друг, макар още да свиквам трудно с цвета. Но пък околните ме възприемат добре с него.

# 575
  • Стара Загора
Здравейте да ви попитам билковата боя , която продават в дм чиста ли е?Защото стана много хубав наситен цвят, равнимерен.Покри напълно всичко,защото от морето бях много шарена.Ползвах тъмнокафявата и стоях 3- 4 часа. А пишеше само 40 мин това ме усъмни.Това което пише в състава е ок.

# 576
Може би, ако напишеш състава й, ще те ориентираме.

# 577
Аз даже и не знаех, че има там.

# 578
  • Стара Загора
https://remedium.bg/biovital-naturalna-boya-za-kosa-tsvyat-2-dar … -h1-broy-151325/p
Ето тази е, но тук състава не е пълен.Хвърлих кутията, но със сигурност бяха само билки

# 579
Състав боя:
Lawsonia inermis (Henna) Powder, Indigofera tinctoria (Indigo) Powder,  Emblica officinalis (Amla) Powder, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Powder, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Powder, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder, Curcuma longa (Turmeric) Powder, Matricaria recutita (Chamomile) Powder.

Състав балсам:
Glycerin*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Lavender Water*, Potassium Sorbate, Lecithin, Sodium Cetearyl Sulfate, Vegetable Oil.

# 580
  • Стара Загора
Да, това беше .Благодаря

# 581
Звучи като да са само натурални съставки. За боята говоря.

# 582
  • Стара Загора
Ами резултата е много добър ,покри белите косми на 100%.Доволна съм много

# 583
Здравейте да ви попитам билковата боя , която продават в дм чиста ли е?Защото стана много хубав наситен цвят, равнимерен.Покри напълно всичко,защото от морето бях много шарена.Ползвах тъмнокафявата и стоях 3- 4 часа. А пишеше само 40 мин това ме усъмни.Това което пише в състава е ок.
[/quote

И аз я гледах тази боя, но не прочетох подробно описанието. Цялото количество наведнъж ли се ползва или може да се раздели за повече пъти? Аз искам да мажа само в корените. Тъмно кестенявото добър цвят ли стана, на каква основа го сложихте, имате ли бели коси и покри ли ги добре? На кутията пише ли нещо относно трайността на цвета?

# 584
  • Стара Загора
Ми не може да се раздели, тя е в три пакетчета. Аз сложих цялото, защото мазах цялата коса.Мията е почти до кръста дълга и се нанесе добре.Беше ми станала много шарена , корена беше доста пораснал, имам доста бели косми отпред, надолу дължината беше червеникава останала .Преди я правих с къна и индиго, но белите косми оставаха една едея по-светли . Сега се сливат идеално .Цвета ми стана тъмно кафяв , стои естествено, не червенее много.Резултата при мен е по-добър от кана с индиго само.Аз ги правих в една стъпка.

Общи условия

Активация на акаунт