Любители на кучета - 100

• 47 572
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Честита Коледа на всички! Ние бяхме цяла седмица на гости при моите родители,но без кучовци.Вчера като се прибрахме ,не можем да влезем през вратата,голямо натискане и радване,а вечерта ММ беше изгонен на дивана в кухнята,нямаше място за него на спалнята.Освен това аз се разболях,почти до пневмония стигнах и Фея цяла нощ ми спа с муцунка на гърдите,явно ме лекува.

Аз давам всякакви зеленчуци на добитъка,хапват си го с кеф,дори суров така сладко хрупат.Като сложа в манджата им и ме домързи да го нарежа на дребно после разбивам с пасатора и готово,че нали са принцеси да не се задавят.

# 661
  • Бургас
Идва ли Новата година?

# 662
  • София
Тинтина, много го харесвам крокодила.

Весело и безпроблмно изкарване на празника на всички желая, че не знам ще се вясна ли из темата до утре вечер.
Приготвихте ли празнична вечеря и за четиркраките?

# 663
  • о`майна лунна нощ е
Аз не съм приготвяла. Усилията ми ще са насочени към това да опазят моята вечеря от набезите на трицветната ламя.

# 664
  • Варна
Тинтина, много го харесвам крокодила.

Весело и безпроблмно изкарване на празника на всички желая, че не знам ще се вясна ли из темата до утре вечер.
Приготвихте ли празнична вечеря и за четиркраките?

Всичко, което е на масата ще пробват,пържоли, руска, снежанка, баба гануш, сармички, мезета, предполагам, че няма да пипнат пълнените чушки с боб. 😂😂
Баси, колко съм сръчна. 😂😂😂

# 665
Тая сутрин имаше виелица тука. Въпреки вятъра и снега решихме с малкия да излезем, да отидем да видим дали Ласи случайно не е вече тук. Тръгнахме ние по пътя и на сред пътечка, която минаваме между блоковете, стои едно огромно Дого Аржентино с огромен намордник на главата. Стои и не мърда. Огледах се аз да видя стопанин - няма. Викам си сега да му подам ли ръка, да ме подуши, да го заговоря ли, но още преди да взема решение, Догото беше разтворил ноздри и беше надушил миризма на котки от якето ми, при което ми изръмжа. Докато се усетя, в рамките на секунди, догото тръгва от пътечката, а моето 5-годишно му изръмжава на пук с всичка сила като динозавър. Тъкмо му се карам, че така не се ръмжи никога на куче и Догото кръгом обратно в реакция на детето скача върху мен и ме бута с главата си и с лай. Малкия остава безмълвен, а от някъде се чу "Брус! Ела тука". Видях мъж доста напред. Хвана кучето и му закачи каишката. Минахме покрай тях и го предупредих "Мен не ме е страх, ама ако е някой който го е страх от кучета... Не знам.". "Да, да... Аз просто го изпуснах". И аз му повярвах, как ли пък не ... Беше си го оставил да обикаля без каишка. Добре че поне имаше намордник, че щяхме да търчим по БП точно предпоследния ден от годината... Та, малкия си взе поука днес. А, Ласи го няма още...

# 666
  • под тепетата
И при нас имаше виелица, а как духааааа!
Може пък да е изкарал късмет Ласи и да е на топло на гости!
 Някои чакат Новата година, а други могат да я проспят както са я захванали следобед . Мъжка му работа  Crossing Arms Пък аз -дежурна в кухнята, но засега само хляб и баклава ще ядат!

# 667
  • Bарна, морето, сините вълни
Всички по леглата!

# 668
  • гр.Варна
Тъй като утре ще е много трудно да стигна до любимата ми тема искам от сега да ви пожелая весело посрещане на новата година. Нека донесе на всички вас здраве, щастие, късмет и повече вяра в доброто. Благодаря ви за тази година през която бяхме заедно с усмивки, сълзи и весело настроение. Дано през следващата положителните емоции са в пъти повече от лошите. Да нагушкате и нацелувате муцунките, и да сме благодарни, че са до нас. Heart Eyes

# 669
  • Варна
Страхотно пожелание,.Плами.

# 670
Ако не се включа по-късно, пожелавам на всички весело посрещане на новата година! Нека бъде по-добра, успешна, и изпълнена с положителни емоции!

И един полегнал Арчи, отново до татко си.Smiley

# 671
  • София
Една равносметка за края на годината

Старк расте като гъба

# 672
  • под тепетата
Красавец! Светят му очичките като звездички  Laughing
 Бързо растат - ей след няма и седмица Ози дет се има за 5 кила, а е 30-тина, става на две години  Crazy

# 673
  • sf
Нейо ви пожелава весело посрещане довечера! Той смята да посрещне Новата година ей така 😁

# 674
Весело посрещане но Нова година!
Ари:ай, идва нова година и вие готвите, ще чакам. Събудете ме като стане манджата 🤣

Общи условия

Активация на акаунт