Любители на кучета - 100

• 47 584
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
И аз не взимам вече играчки след случката с Бизу, досега се колебаех, но след поста на Плами категорично не. Ужасно е, съжалявам.

# 601
  • о`майна лунна нощ е
Ужасно е да се случват такива инциденти и безкрайно много съжалявам за кученцето и стопаните. Дано намерят сили и не обвиняват себе си за случилото се. А вие сте направили всичко възможно, сигурна съм. Още веднъж много, много съжалявам ...

# 602
Леле, Плами, точно се разминахме с Барт като отиваха към полянката. Видяхме преди това и групичката ви със светещата топка. Много, много съжалявам за този красавец и за малкото момиченце на стопаните му. Само мога да си представя колко са съсипани всички. Cry

# 603
Чопър и Нора! Тя изобщо не го иска хахаха

# 604
Здравейте ние си имаме  нашето кученце от  15 дни.Той е на 2 месеца. Казва се Рафаело .Порода Йорширски териер.Храним го с Роял Канин. На 30.12 му се пада втората ваксина.Преди няколко дни го обезпаризитихме вътрешно.

# 605
  • гр.Варна
Леле, Плами, точно се разминахме с Барт като отиваха към полянката. Видяхме преди това и групичката ви със светещата топка. Много, много съжалявам за този красавец и за малкото момиченце на стопаните му. Само мога да си представя колко са съсипани всички. Cry
Направо е страшно. Не го пожелавам на никой.

# 606
Плами, съжалявам за Барт!

Наша Фрея голяма калпазанка се оказа Simple Smile. За близо една седмица откакто я имаме- почти нулев напредък  с акото и пишото, където свари си върши работата.  Как ще я науча не знам. Чудя се дали да не сложа пеленки на няколко места, дайте съвети. Ако я заведа до банята пиша на пелената, иначе не. Набелязала си е  2-3 места за тоалетна и все там си ходи. За секунди си свършва нуждите и после беснее доволна, точно като детенце е. Simple Smile
Вече си реагира на името, поне това научи. 😂

# 607
  • под тепетата
У нас така бяхме направили - на няколко места пеленки, докато дойде време за извеждане след ваксините. И се дебнем - върти ли се в кръг след ставане следва поставяне веднага на пеленката. След ядене веднага пак там, че трябва да се освободи място в коремчето.

# 608
  • о`майна лунна нощ е
Добре дошъл на Рафаело!
В тази тема се плаща данък обаче. Снимка в цял ръст, профил, анфас ... Майтапя се за последните две. Обаче снимковият материал е задължителен Wink

# 609
  • София
Плами, много съжалявам!
Бях взела сега за Коледа една топка от Джъмбо със светеща джунджурия вътре. Минута след като дадох топката на Харли, изпадна нещо като гумено капаче и веднага извадих лампата отвътре. Не ми се мисли, ако не бях там какво можеше да се случи. И вече си имам три наум!

Ние току-що се върнахме от разходка на нашето езеро. На връщане купих лакомства и голям пресован кокал и сега тече трескаво дърляне.
По време на разходката строих Харли за няколко снимки.

# 610
Голям сладур е Харли. И как позира само.Smiley

Следобедна дрямка от вчера:

# 611
Добре дошъл на Рафаело!
В тази тема се плаща данък обаче. Снимка в цял ръст, профил, анфас ... Майтапя се за последните две. Обаче снимковият материал е задължителен Wink

Ето една снимка от коледната фотосесия 😊😊

# 612
Нашето момиче за втори път летя в самолет,в багажното...Смелото ми кърджалийче!Сега Лори е  на снежни игри, в Рила планина!   С кака си,уморена...   Проверих всички играчки,страшно тъжно  е споделеното от Плами...

# 613
Plami много съжалявам за преживяването ви. Съболезнования.

Ние вчера получихме прекрасни подаръци, сред които и плюшена играчка, но понеже Джина не изпитва интерес и любопитство към подобни неща или ще си я запазя за себе си или ще бъде надлежно разфасована от АкселЪт.
Започнахме мисия "ОБЕЗКОСМЯВАНЕ" т.е. Джина е изкъпана и нафурминаторена (демек наресана с фурминатор менте), прахосмукачката е задръстена от косми, а куче спи завито на леглото ми.
Днес на урока ми замръзна душата, още ми пари лицето и бузите ми са алени. И на нея й беше студено, ще купувам дрешка, ама да видим кога. Аз на фурминатора се каня една година... за милион глупости пари давам, а за функционални неща се скръндзам, голям съм паток.

# 614
Благодаря за милите думи момичета, Барт не беше мое куче, но един от добрите приятели на моята Кара. На поляната където се събираме се познаваме и сме като едно кучешко семейство, така, че Барт беше от моите. Случи се точно там по време на игра с топката. Още не мога да го приема,а мисля и премислям какво още можех да направя за да помогна,дали не сбъркахме някъде в реакциите си.....Страшно е когато 4 човека се чувстват безсилни...
Плами, за коя светеща топка става въпрос??

Общи условия

Активация на акаунт